Reverse Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Un topic aici ptr toti care merg cu "pejosu" ... intrebari,raspunsuri,idei de tuning, poze etc. ca sa nu mai amestecam topicurile intre ele... acuma prima intrebare vine la mine...care are poze sau un site cu niste desene unde sa explice cum se delimiteaza un jetforce... ceva care sa ma ajute sa`l delimitez singur (mai putin faza cu toba,doar transmisia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 De unde iau si eu un set motor sau mai ales doar blocul motor la un pret decent? Reverse,de delimitat e simplu desfa-l,scoatei prima roata dintata apoi dai saiba aia jos si gata. Intelesasi,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 De unde iau si eu un set motor sau mai ales doar blocul motor la un pret decent? Reverse,de delimitat e simplu desfa-l,scoatei prima roata dintata apoi dai saiba aia jos si gata. Intelesasi,nu? Uau am reusit, noroc ca mi`ai dat poza aia ca altfel scoateam toate piesele...mi se duce 77-78 linie dreapta si peste 80 in panta cu inclinatie mica...inainte mergea 50,i`am scos doar piesa aia din transmisie,la toba n`am umblat inca ... sar`mana OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 cel mai mult imi place JetForce-ul I LOVE HIM:X imi iau si eu unu TSDI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Uau am reusit, noroc ca mi`ai dat poza aia ca altfel scoateam toate piesele...mi se duce 77-78 linie dreapta si peste 80 in panta cu inclinatie mica...inainte mergea 50,i`am scos doar piesa aia din transmisie,la toba n`am umblat inca ... sar`mana OVK degeaba merge ma daca nu i-ai dat fratelui tau o tura ( eu ti-am dat honditza mea raule) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 degeaba merge ma daca nu i-ai dat fratelui tau o tura ( eu ti-am dat honditza mea raule) Ma eu am mers cu jetu lui si parca este o barca ) asa mi se pare mie....In rest VIATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Uau am reusit, noroc ca mi`ai dat poza aia ca altfel scoateam toate piesele...mi se duce 77-78 linie dreapta si peste 80 in panta cu inclinatie mica...inainte mergea 50,i`am scos doar piesa aia din transmisie,la toba n`am umblat inca ... sar`mana OVK cam putin. cred ca sr si runnerul de 50 te cam fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Nu vedeti ma ca scrie ca nu a facut nimic la toba?la esapament este inca limitat!Taie si teava de pe toba si scoate furtunu' ala sa vezi cum trage dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 i don`t give a shit...oricum are cel mai performant sistem de cadru+amortizor spate...sta cel mai bine pe curbe dintre toate de 50 ... + ca toba este cu saracia aia de catalizator pe ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 (editat) am si eu o intreabare,are cineva de pe aici un peugeot jetforce tsdi si daca are sa puna niste poze cu el:D Editat Noiembrie 10, 2006 de RauL_z3u07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 am un speed fight2 din dec 2005, momentan e limitat la 50 km'h.....pot sa-l delimitez singur sau mai bine ma duc la ceva service? cum se dau jos limitarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 parerea mea e ca mai bine te duci la un service autorizat sa ti-l faca ei. si apropo in 5-6 zile imi vine o livrare speciala de la Berlin Peugeot JetForce TSDI chiar mai repede decat ma asteptam:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 parerea mea e ca mai bine te duci la un service autorizat sa ti-l faca ei. si apropo in 5-6 zile imi vine o livrare speciala de la Berlin Peugeot JetForce TSDI chiar mai repede decat ma asteptam:D felicitari !!! dar cum de ti-ai luat chiar acum ? deja ninge.... nu se mai poate merge pe scuter... l-ai luat mai ieftin (ca am auzit ca iarna, in strainatate se fac reduceri de pana la 40%... nu ca la noi...) Apropo... cu cat l-ai luat ? felicitari inca o data, si nu te risca sa te duci pe zapada/ asfalt ud(acum, iarna) pt ca ar fi pacat sa il trantesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2006 pasiunea n`are limite , mergi si pe zapada si pe gheata ...ma rog , eu merg pe orice temperatura pana pune zapada decat sa mergi la service autorizat mai bine vino la mine ca deja am experienta,ti`l fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 cum am spus si pe alt topic... nu cred ca speedfight are aceeasi limitare la variator ca jetforce . poate ma insel.. , oricum e usor de umblat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 felicitari !!! dar cum de ti-ai luat chiar acum ? deja ninge.... nu se mai poate merge pe scuter... l-ai luat mai ieftin (ca am auzit ca iarna, in strainatate se fac reduceri de pana la 40%... nu ca la noi...) Apropo... cu cat l-ai luat ? felicitari inca o data, si nu te risca sa te duci pe zapada/ asfalt ud(acum, iarna) pt ca ar fi pacat sa il trantesti... multumesc pentru felicitari:P,mi l-a luat tata cu 2500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 probabil ca ajung la un service mai rpd ca in bucuresti.....ms d oferta oricum Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 lasa ca si Reverse stie meserie de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Asta a fost cel mai racheta.. Pacat ca nu mai e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Asta a fost cel mai racheta.. Pacat ca nu mai e... da unde e ? l-ai vandut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 nope,i-a scos reactoarele Da zi si mie unde ai facut poza ca e super peisaju' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 nope,i-a scos reactoarele Da zi si mie unde ai facut poza ca e super peisaju' ! eu nu am mai vazut peisajul da... super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 mai ziceti ma ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 mai ziceti ma ceva nu mai bine zicem in topicul 'discutii intre noi' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 nu mai bine zicem in topicul 'discutii intre noi' ? nu! ma refeream ceva in legatura cu scootere peugeot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate