Radu21 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 probabil ca a fost din cauza ca era iarna si nu cred ca dau comenzi.... tu stai in Pitesti? --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 23:25 -------------ar fi tare sa iesim mai multi cu Scuterele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Stau in Ploiesti si comanda am dat-o in vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu21 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 de cat e Scuterul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Salut, Am 2 elizeo de 100 cmc 2t din 2000 si am pt unu nevoie de cadru cu acte+ centralina si butucu de chei, iar pt celalalt am nevoie de centralina. Am o intrebare poate voi stiti, la cel de al doilea e nevoie si de butucul de chei contact. Imi poate da cineva o idee de unde mi-as putea face rost de aceste piese... ASFALT USCAT SI ZILE INSORITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 De 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 am terminat de tunat jetforceul! azi am facut o proba (fara carene) am ajuns la 130km/h si sunt sigur ca mai urca! maine sper sa termin de pus carenele pe el si va pun poze ! ce am pus pe el : -carburator+filtru racing Doppler -ambreaj Doppler -curea chevlar -evacuare Doppler -electrica super racing -set motor Pollini si multe altele marunte(role, arcuri,furtune frana,etc) Racheta va fi de vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 am terminat de tunat jetforceul! azi am facut o proba (fara carene) am ajuns la 130km/h si sunt sigur ca mai urca! maine sper sa termin de pus carenele pe el si va pun poze ! ce am pus pe el : -carburator+filtru racing Doppler -ambreaj Doppler -curea chevlar -evacuare Doppler -electrica super racing -set motor Pollini si multe altele marunte(role, arcuri,furtune frana,etc) Racheta va fi de vanzare ! Nu stiu de ce ,dar mi se pare o minciuna.... Astazi ai terminat si fara rodaj i-ai dat 130 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 JETFORCE NU PRINDE 130...ce spui tu e penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 am terminat de tunat jetforceul! azi am facut o proba (fara carene) am ajuns la 130km/h si sunt sigur ca mai urca! maine sper sa termin de pus carenele pe el si va pun poze ! ce am pus pe el : -carburator+filtru racing Doppler -ambreaj Doppler -curea chevlar -evacuare Doppler -electrica super racing -set motor Pollini si multe altele marunte(role, arcuri,furtune frana,etc) cost total 947 euro Racheta va fi de vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 am terminat de tunat jetforceul! azi am facut o proba (fara carene) am ajuns la 130km/h si sunt sigur ca mai urca! maine sper sa termin de pus carenele pe el si va pun poze ! ce am pus pe el : -carburator+filtru racing Doppler -ambreaj Doppler -curea chevlar -evacuare Doppler -electrica super racing -set motor Pollini si multe altele marunte(role, arcuri,furtune frana,etc) cost total 947 euro Racheta va fi de vanzare ! acum.. fara suparare .. dar cred ca ar fi trebuit sa bagi de vro 2-3 ori mai multi bani .. si probabil .. ajungeai pe la 120 -130 zic si eu .. o fi si cum spui tu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 va tine un pariu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 am terminat de tunat jetforceul! azi am facut o proba (fara carene) am ajuns la 130km/h si sunt sigur ca mai urca! maine sper sa termin de pus carenele pe el si va pun poze ! ce am pus pe el : -carburator+filtru racing Doppler -ambreaj Doppler -curea chevlar -evacuare Doppler -electrica super racing -set motor Pollini si multe altele marunte(role, arcuri,furtune frana,etc) Racheta va fi de vanzare ! Da-mi si mie preturi pentru fiecare in parte te rog app:jet force ul stock se duce 85... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 LUDIX DOPPLER EXHAUST S3R -127 lire DOPPLER S2BR SPEED CONTROL VARIATOR-47 lire ADJUSTABLE RACE CLUTCH-38 lire TREKKER MALOSSI GEAR UP KIT 13/35 RATIO-55 lire X-KEVLAR SCOOTER DRIVE BELT-28 lire POLINI 70cc CYLINDER KIT-153 lire DOPPLER TUNING SPORTS FILTER -24 lire DOPPLER S2R INLET VALVE-30lire 21MM SCOOTER CARB KIT-90 lire CDI BOX -si bobina 119 lire TOTAL 681 Lire sterline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Mah ... nu stiu ce sa zic, oricum < 130 nu se duce, 120 mai mult nu cred ca ia ... Al meu se duce 65 Totusi cred ca e limitat din CDi sau toba ... plm Ce pot sa ii fac si yo? in afara de tuning care e pe vine ... Se poate face ceva inainte de tuning? Si daca ii pun kit, toba, ambreiaj, curea, etc etc si e limitat din CDi tot 65 se duce? Sa stiu si eu daca merita investitzia ... Bafta! Editat Februarie 15, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 u pui pe jetforce piese de trekker ,,TREKKER MALOSSI GEAR UP KIT 13/35 RATIO-55 lire" si de ludix?,,LUDIX DOPPLER EXHAUST S3R -127 lire" si imi zici ca duce 130:)) era sa pic din scaun de ras....mai evalueaza caietelu in care ai scris minciunile astea si fa mici corectari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Picai ca fraieru'...piesele alea de la Ludix si Trekker sunt aceleasi si pt. Jetforce. La cerinta se poate demonstra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Daca taceai filozof ramaneai ! sper ca nu ti-ai rupt nimic cand ai cazut de pe scaun ! Sfat : daca nu va pricepetzi sau nu suntezi in tema ,abtineti-va de la comentarii ca va facetzi de ras ! --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:22 -------------Putetzi sa incepetzi cu ofertele de pret ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Daca taceai filozof ramaneai ! sper ca nu ti-ai rupt nimic cand ai cazut de pe scaun ! Sfat : daca nu va pricepetzi sau nu suntezi in tema ,abtineti-va de la comentarii ca va facetzi de ras ! <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:22 -------------</small><br/>Putetzi sa incepetzi cu ofertele de pret ! soooper tare scuteru mai ales asa cum ii tunat cand iai dat 130 nu teai gandit ca poti sai faci praf setul ?? auzi mai baga poze cu el sal vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Daca taceai filozof ramaneai ! sper ca nu ti-ai rupt nimic cand ai cazut de pe scaun ! Sfat : daca nu va pricepetzi sau nu suntezi in tema ,abtineti-va de la comentarii ca va facetzi de ras ! <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:22 -------------</small><br/>Putetzi sa incepetzi cu ofertele de pret ! pare ma-sa scuterul PS...ce filtru ai,parca e un biberon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 o sa mai fac poze cand va fi gata Este de vanzare !!!!!!!!!! --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:55 -------------Filtru este DOPPLER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 pare ma-sa scuterul PS...ce filtru ai,parca e un biberon Zici ca e cutie de bonibon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 o sa mai fac poze cand va fi gata Este de vanzare !!!!!!!!!! <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:55 -------------</small><br/>Filtru este DOPPLER frumos scuterul...ce ai pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) frumos scuterul...ce ai pe el? Nu e vopseala originala, nu? Editat Februarie 16, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 nu este vopseaua originala! l-am vopsit ca a curs pe carene cand erau demontate ceva si sa incretit vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Da a iesit prea marfa culoarea ... e deosebita asa O sa vreau si eu o revopseala la el ... cand o sa am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate