Miha_Alex Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Acest uichend pare ok din punct de vedere al vremii. Daca puteti, incercati sa o lungiti si pe duminica. Nimic nu e mai fain decat sa stai la o bere sau la un pahar de vin bun, sambata seara, dupa o tura care continua si a doua zi... Asfalt uscat si distractie fara incidente. Ps: noi vom fi la McDonalds Militari pe la ora 8.30...cu directia spre Horezu Nu era la 9 intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Nu era la 9 intalnirea? Este mai bine sa ne vedem la 8.30 si sa stabilim traseul ....apoi la 9 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Este mai bine sa ne vedem la 8.30 si sa stabilim traseul ....apoi la 9 plecarea. ok, ramane asa ne vedem la 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Bercea Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 La 8.30 sau chiar la 8...nu stiu exact cand ajungem...oricum mai devreme de 9...ca sa avem timp de o clatita la mac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Duminica fac un Siriu-Cheia. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 daca cititi ultimile 'posturi' lesinati de ras deci la cat va vadeti ca sa stabiliti la cat sa plecati,,,,,,,,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 daca cititi ultimile 'posturi' lesinati de ras deci la cat va vadeti ca sa stabiliti la cat sa plecati,,,,,,,,? Nu stiam ca sunt asa amuzant .....mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Nu stiam ca sunt asa amuzant .....mersi mult. mai ales ...cu balama' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 mai ales ...cu balama' Asta cu balamaua e reala, la vechiul meu motor am pus la numar sa-l rabatez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 @Sergiu&co: Cazare puteti gasi la Petrimanu (desi nu recomand) sau Ciunget, Voineasa sau Malaia. Duminica puteti merge pe Balindru-Baraj Vidra si apoi fie retur in Voineasa, fie TA. thanks...dar nu vreau sa raman peste noapte ca duminica trebuie sa fiu in bucureci . cat despre ora de plecare...eu plec in jur 6 dimineata din Grigorescu . Luigi daca te grabesti s-ar putea sa ma prinzi pe autostrada . de regula merg mai tare dar acum o sa merg la consum (130-150 max ). pe la 8-9 trebuie sa il iau pe un prieten din Valcea si de acolo o luam spre Polovragi..Petrimanu...Malaia...Valcea din nou . si cred ca e suficient pentru maine . vreo 25 km vor fi pe un drum solicitant, iar in total o sa fac vreo 540km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Bercea Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Gata ... am facut bagajul: o pereche de ciorapi in buzunarul gecii si un tricou in alt buzunar... nu mai am rabdare ! Maine dimineata un meniu la mac si gata de drum...casti noi, motornou...soare, asfalt uscat...si voie buna pentru poze faine si prieteni noi... Uichend frumos tuturor motociclistilor si drum bun ! Gata ... am facut bagajul: o pereche de ciorapi in buzunarul gecii si un tricou in alt buzunar... nu mai am rabdare ! Maine dimineata un meniu la mac si gata de drum...casti noi, motornou...soare, asfalt uscat...si voie buna pentru poze faine si prieteni noi... Uichend frumos tuturor motociclistilor si drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Plimbare Cheia - Tabla Butii enduro, aprox 300 km Plecare 9:30- 10 Petrom Miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 da... PIPI... a facut toata lumea?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) da... PIPI... a facut toata lumea?????? nu inca...am baut niste iaurt...dar nu cred ca o sa fac pipi din asta tu cum stai ? ai terminat de ambalat sosetele ? eu mai am de pus vreo 3 perechi si is pregatit de o plimbare pe cheia ) Acum lasand gluma la o parte, ma duc sa ma culc ca plec pe la 6 ...nu ca altii Editat Octombrie 19, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) da... PIPI... a facut toata lumea?????? http://m.youtube.com/watch?v=QoWmce1p2JU nu inca...am baut niste iaurt...dar nu cred ca o sa fac pipi din asta tu cum stai ? ai terminat de ambalat sosetele ? eu mai am de pus vreo 3 perechi si is pregatit de o plimbare pe cheia ) Acum lasand gluma la o parte, ma duc sa ma culc ca plec pe la 6 ...nu ca altii bai voinicule au mutat astia cheia" .... o iei prin cluj de pleci la 6 sa faci cheia Editat Octombrie 19, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 .... o iei prin cluj de pleci la 6 sa faci cheia cam ceva de genul asta ...altfel ce fel de plimbare ar fi ...ce dracu sa fac pe cheia ? sa stau cu camera pe cheia cum face nenea asta pe Mulholland ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 M-au chemat niste prieteni sa mergem pana in Brasov si nu a fost chip sa ii refuz... Buc - Cheia - Brasov - Rasnov - Buc Plecare la 10 PM cine este interesat. Maine la 9 ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 imbracati-va bine ca dimineata e cam frigut Intre pitesti si valcea cred ca erau 2-3 grade pe la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 imbracati-va bine ca dimineata e cam frigut Intre pitesti si valcea cred ca erau 2-3 grade pe la 8 AU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Si pentru cei ce doresc sa incheie sezonul la scoicarie.(Duminica) vreau si eu la scoicarie,,,la dalboka banuiesc , nu ? marius 0722564401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 vreau si eu la scoicarie,,,la dalboka banuiesc , nu ? marius 0722564401 Se merge la Cheia pentru gratar si intoarcere pe Sinaia. Daca esti interesat intra pe Facebook si anunta-ti prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 cam ceva de genul asta ...altfel ce fel de plimbare ar fi ...ce dracu sa fac pe cheia ? sa stau cu camera pe cheia cum face nenea asta pe Mulholland ? asta e bun de tutorial de greseli de pilotaj. foarte educativ mi se pare, desi mi se rupe sufletul cate motociclete superbe am vazut martirizate acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) eu am terminat pe ziua de azi Bucuresti-Polovragi-Ciunget-Bucuresti =550km=35litri de benzina i-am rupt fashu' tot drumu' mai putin pe piatra sparta ) Editat Octombrie 20, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Traseul facut astazi de mine impreuna cu Victor si Marian a fost Bucuresti - Transalpina - Valea Oltului - Bucuresti ..... aproximativ 600 km Drumul pe la Voineasa a fost foarte prost Poze pun maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Traseul facut astazi de mine impreuna cu Victor si Marian a fost Bucuresti - Transalpina - Valea Oltului - Bucuresti ..... aproximativ 600 km Drumul pe la Voineasa a fost foarte prost Poze pun maine. trebuia sa mergeti prin Sugag . iti luai KTM dupa tura asta ) asta e bun de tutorial de greseli de pilotaj. foarte educativ mi se pare, desi mi se rupe sufletul cate motociclete superbe am vazut martirizate acolo... mda...unii au demonstrat ca pot face enduro chiar si cu R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate