Moldovan Zsolt Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Salut! Doresc să îmi cumpăr o cameră Insta 360 X5 Aș avea nevoie de sugestii în ceea ce privește card-ul de memorie bun pentru el și suport pe cască. Mulțumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 5 Moderatori Share Postat Ianuarie 5 Acum 1 minut, Moldovan Zsolt a spus: Salut! Doresc să îmi cumpăr o cameră Insta 360 X5 Aș avea nevoie de sugestii în ceea ce privește card-ul de memorie bun pentru el și suport pe cască. Mulțumesc anticipat Salut. Fii amabil si completeaza-ti datele de la avatar,sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldovan Zsolt Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 8 minutes ago, Kristian said: Salut. Fii amabil si completeaza-ti datele de la avatar,sa stim cu cine stam de vorba. Rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 La 05.01.2026 la 16:05, Moldovan Zsolt a spus: Salut! Doresc să îmi cumpăr o cameră Insta 360 X5 Aș avea nevoie de sugestii în ceea ce privește card-ul de memorie bun pentru el și suport pe cască. Mulțumesc anticipat Sa nu iei chinezarii, nu o sa mearga cum trebuie. Cumpara ce recomanda producatorul si cu specificatiile respective, nu face economii la card pentru ca o sa ajungi in situatia mea, am luat ceva mai ieftin si imi tot dadea eroare. Am luat un Lexar de 256 gb si pe 4k filmezi peste 8 ore. Si pe 8k filmezi peste 3 1/2 ore, dar eu cum nu am pe ce vedea 8k, filmez doar 4k sau cel mult 5,7k. Eu am motat pe o casca un suport original insta, din ala rotund cu prindere pentru surub, se vede ok, dar prefer stick montat pe crashbar in stanga fata sau in spate pe suporturile pentru cutii. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate