Sari la conținut

Led bord


Razvan1
 Share

Postări Recomandate

Salutare..am si eu o intrebare :D ma intereseaza si pe mine cum pot schimba ledul de la bord..am un suzuki gsx-r 750 srad..are bordul acela cu 300 stiti voi..cum as putea in loc de lumina cea galbena..un led albastru :D am auzit ca e simplu dar habar nu am cum..sper sa ma ajutati voi . :) Va multumesc anticipat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai simplu pui leduri smd in loc de bec normal! nu te apuca sa desfaci bordul ca exista riscul sa strici mai mult! in plus ledurile acelea albastre sunt foarte obositoare si fac bordul greu lizibil! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Led-urile sunt led-uri... indiferent ca-s smd, led normal, piranha etc. Avantajul smd-urilor e ca sunt mici.

Se poate face cu led-uri, nu deranjeaza cu nimic (ori le faci la o intensitate mai slaba, cu rezistenta de X valoare, ori pui un potentiometru, dar e putin mai complicat). Singura problema e ca un singur led nu ar face mare lucru, led-ul nu disperseaza lumina ca un bec si vei avea un singur punct mai puternic, chiar unde e pus led-ul, si in rest se va vedea mai sters. Ideal e sa pui mai multe leduri, eventual banda. Modalitati sunt destule... si combinatii de culori si multe alte artificii.

Cel mai simplu, vezi ce soclu are becul tau si cauta un led cu soclul respectiv. Pur si simplu il pui in locul becului si vezi daca-ti place cum arata. Daca e w5w, cum au multe borduri (cel putin auto, la ce am mai mesterit), e acelasi soclu ca cel pt pozitie si gasesti 100000 modele de led-uri, cu 1, 2, 3... 15 led-uri fiecare, cu bataie in fata, laterale, fata si laterale...

p.s: s@rpe are dreptate cu un lucru: daca nu te pricepi si desfaci bordul (soclul becului nu il consider desfacut de bord) cu totul, risti sa strici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi ce soclu ai la becul din bord si pui un led cu acelasi soclu si unghi mare. Eu mi le iau de pe zextar.ro, is mai scumpe dar macar stii ce iei, is de calitate si ai specificatiile tehnice complete la ei pe site ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...