TZepeSH Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Cumpar/primesc donatie 5 pistoane 56-58mm, uzate, batute, vai de capul lor, cu care nu se mai poate face nimic. Imi trebuie sa fac suporturi din ele. Am vazut ca CZ175 avea pistoane de 58mm, poate mai stiti alte modele de motociclete care ar avea dimensiunile astea. Poate merg si foarte putin mai mari ca le iau la strung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Gasesti la targ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 am u piston de jawa de 250 daca crezi ca iti este bun e atau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Afacerea are vreo legatura subtila cu nick-ul tau cumva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) De ce ai crede asta? Ti se pare o teapa sa vrea cineva niste piese uzate, inutilizabile pentru altii, pe care mai da si bani daca sunt ceruti? Ce teapa ar lua vanzatorul? Pistoanele imi sunt necesare ca sa fac suporturi pentru ceasurile de bord de la VW-ul meu Broscuta... Alex, multumesc, dar am vazut ca pentru Jawa 250 au fost pistoane de 52mm (prea mici) sau 65 (prea mari). La targuri am fost in ultimele saptamani si nu am gasit dimensiunile care imi trebuie mie. Editat Noiembrie 18, 2012 de TZepeSH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Cauta la ateliere moto.... acolo sigur gasesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2012 Fishy multumesc pentru raspuns. Astept deja raspuns de la cateva ateliere, dar intind in continuare toate antenele. Cu cat sunt mai multe surse, cu atat mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 ...cum adica suporturi pentru ceasuri vw??? ce, alea nu au suporturile lor?? piese.. in vitan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 ...cum adica suporturi pentru ceasuri vw??? ce, alea nu au suporturile lor?? piese.. in vitan. au ceasurile suporturi dar dupa mintea mea omului ii trebuiesc pistoanele pt ca vrea sa isi costumizeze putin bordul la broscuta lui (wv) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Pai Broscuta are un singur ceas. Eu am mai adaugat cateva pentru a monitoriza starea motorului, si nu am cum sa le pun in bord. Se gasesc suporturi pentru ceasuri, dar sunt de plastic si urate. Eu prefer ceva mai deosebit, fara sa gauresc bordul. Am uitat sa modific, eu nu mai stau in Pitesti/Bucuresti. M-am mutat in Timisoara, deci Vitanul nu mai este accesibil. Editat Noiembrie 21, 2012 de TZepeSH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Tzepeshule poti sa adaptezi cani din inox sau aluminiu. Editat Noiembrie 21, 2012 de Aleko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Aleko, nu imi place ideea. Vreau pistoane, ca au specific sporturilor cu motor, ma duce cu gandul la ceva tehnic... Mai am nevoie de 3 pistoane. Editat Noiembrie 21, 2012 de TZepeSH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Am 2 cu diametrul exterior de 58-59mm,daca iti sunt de folos la broscuta ti le donez cu placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 Imi sunt foarte bune! Ti-am trimis PM sa stabilim cum le iau. Multumesc! Deci as mai avea nevoie doar de un piston. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 Topicul se poate inchide, am obtinut numarul necesar de pistoane. Doresc sa multumesc celor care m-au ajutat, Dnepr&Sidecar, Altho si Ivan_Pedala. Va trimit link pe PM cu poze dupa ce fac lucrarea cu pistoanele, ca sa nu poluez aici cu poze cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate