Sari la conținut

Problema Malaguti XSM


ionuttsg
 Share

Postări Recomandate

Salutari! Problema mea este urmatoarea : motoreta porneste la sfert , sta la relanti perfect , compresie perfecta. Se tureaza ok pana la 7500-8000 de ture , dupa care intrerupe. Precizez ca am schimbat bujie(vreo 3 noi) , schimbat filtrul de aer , curatat carburator , incercat tot stilul de reglaje ale carburatorului , dat jos cititorul de la magnetou(era murdar putin de ulei si praf aruncat dupa lant) , l-am curatat , l-am pus la loc , merge la fel. Idei , din ce ar putea fii? V-as fii recunoscator. :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

WTF?

 

Prietene, ai noroc ca am participat la o berula. O sa iti explic un pic cum sta treaba cu motorul tau tip AM6(acelasi motor il am si eu)

Deci, fii atent ca iti explic ciobaneste:

Motorasul tau este un tip de motor in 2 timpi destul de capabil inafara cutiei de viteze. Daca nu stii cum merge un motor 2 timpi citeste pe gogu' principiul de functionare.Bun...NEXT!

Incepem de la setul motor(chiuloasa, cilindru, piston): Motorul tau funcioneaza din cauza ca benzina trasa prin coborarea pistonului pe cilindru...in cilindru se compreseaza la urcarea pistonului in sus si printr-o scanteie...KABOOM! pistonul coboara in jos, transmitand energia prin ambielaj la ambreiaj printr-un pinion(el este legat la o contra-greutate care scoate ambielajul din punctele moarte), iar ambreiajul la axul tractor din cutia de viteze. Din cutia de viteze ajunge la pinionul din fata, in lant iar in cele din urma la pinionul din spate.

 

Asa ca sa revenim pe subiect...tie daca iti intrerupe la 7000 de ture, turatie mediocra la un 2 timpti, tot ce poate rezulta este din aprindere. Verifica tot ce ti-am spus mai sus si spune-mi ce ai realizat. Apropo...motorul angreneaza roata nu roata motorul...vreau sa te invat ceva, asa ca nu iti bate joc.

 

TNG, si eu am ramas...amuzat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...