Sari la conținut

Kawasaki kx


Dox
 Share

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor! As dori sa cumpar la anu' un motor pentru plimbari prin padurii, dealuri, rape si coaste Inclin spre 2T 250cmc pentru ca am mai avut 2T(ktm exc 380) si imi place la nebunie. Am observat ca nu sunt asa cautate modelele de la Kawasaki! De ce? este marea mea intrebare! Nici prin anunturi nu prea sunt frecvente! Daca sunt posesori de KX as dori sa imi spuna parerea de ce au ales acest motor si cum se comporta. Chiar si din auzite as dorii sa aud niste pareri. Va multumescru atentie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la enduro vrei ca din acceleratie mobra sa iti urce relativ liniar, la cross-uri mai ales cele de 2 timpi, fuge efectiv de sub tine cand accelerezi, e naspa si asta iti zic din experienta pe un 125, cred ca e moarte sigura pe un 250 :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stiu asta... cu 125 nu m-am dat niciodata. dar CR250 imi place mult... :D si asta va urma daca nu gasesc un Kawasaki bomba. dar pana atunci vreau pareri de ce nare lumea Kawasaki??? :((

Editat de Dox
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt ca majoritatea care au avut, le'au vandut numa' sa nu mai trebuiasca sa bage bani in ele.

Totodata, trecea sezonu pana iti aducea cineva piese, fie ca era vorba de un kit de lant, fie ca era vorba de un kit piston.

Pretul mare la piese.

Poi, cand au inceput importatorii sa se miste mai rapid, oameni deja le vanduse sau le casase. Iar dupa 2007-2008, nu isi mai lua nime' motor de dealuri vechi de 12-18 ani, desi piese gasea pe toate gardurile.

Cel putin , asa vad eu ca stau lucrurile, de pe vremea cand umblam si io de nebun dupa cate un amarat de pinion de atac sau te miri ce piesa la care mi se dadea termen de livrare cu sezoanele, nu cu lunile ( glumesc, dar ironic totusi ).



Aaaa...si de ce nu isi mai cumpara lumea motor de motocross, ca sa'l foloseasca apoi la enduro peisagistic, ocazional cate o balta ?!?! Ca se mai desteapta lumea, mai citeste,mai intreaba posesori de capre, mai cere o A DOUA OPINIE, etc ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

adevarat yzulyka

 

kawa kx250 poti sa iti iei , atata timp cat te distrezi incerci una alta cand te bagi doar pe enduro o sa fi cam stresat , dar eu sunt de parere ca daca iti place mobra si inveti sa o stapanesti te descurci, a doua faza e sa iti iei ceva ce iti permite bugetu sa te si cari nu cand se strica acolo moare vreo 2 ,3 ani pana ai iara bani , asta e distractia sa fi in joc nu conteaza ca e mobra mai vechie sau alt gen , eu am si usoare si grele si ma distrez cu amandoua .

,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi baieti. Asa pareri asteptam. aveti dreptate :peace:

 

 

aici sunt de acord in totalitate ;)

 

 

 

asta e distractia sa fi in joc nu conteaza ca e mobra mai vechie sau alt gen

Editat de Dox
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...