Dox Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Buna ziua tuturor! As dori sa cumpar la anu' un motor pentru plimbari prin padurii, dealuri, rape si coaste Inclin spre 2T 250cmc pentru ca am mai avut 2T(ktm exc 380) si imi place la nebunie. Am observat ca nu sunt asa cautate modelele de la Kawasaki! De ce? este marea mea intrebare! Nici prin anunturi nu prea sunt frecvente! Daca sunt posesori de KX as dori sa imi spuna parerea de ce au ales acest motor si cum se comporta. Chiar si din auzite as dorii sa aud niste pareri. Va multumescru atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 din auzite ... kx250 e turbat rau de tot, nu compara cu exc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dox Postat Decembrie 11, 2012 Autor Share Postat Decembrie 11, 2012 nici nu comparam cu EXC. am observat diferenta enorma intre CR si EXC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 la enduro vrei ca din acceleratie mobra sa iti urce relativ liniar, la cross-uri mai ales cele de 2 timpi, fuge efectiv de sub tine cand accelerezi, e naspa si asta iti zic din experienta pe un 125, cred ca e moarte sigura pe un 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dox Postat Decembrie 11, 2012 Autor Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) stiu asta... cu 125 nu m-am dat niciodata. dar CR250 imi place mult... si asta va urma daca nu gasesc un Kawasaki bomba. dar pana atunci vreau pareri de ce nare lumea Kawasaki??? ( Editat Decembrie 11, 2012 de Dox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 de ce nu are lumea kawasaki sau kawa kx250...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Pt ca majoritatea care au avut, le'au vandut numa' sa nu mai trebuiasca sa bage bani in ele. Totodata, trecea sezonu pana iti aducea cineva piese, fie ca era vorba de un kit de lant, fie ca era vorba de un kit piston. Pretul mare la piese. Poi, cand au inceput importatorii sa se miste mai rapid, oameni deja le vanduse sau le casase. Iar dupa 2007-2008, nu isi mai lua nime' motor de dealuri vechi de 12-18 ani, desi piese gasea pe toate gardurile. Cel putin , asa vad eu ca stau lucrurile, de pe vremea cand umblam si io de nebun dupa cate un amarat de pinion de atac sau te miri ce piesa la care mi se dadea termen de livrare cu sezoanele, nu cu lunile ( glumesc, dar ironic totusi ). Aaaa...si de ce nu isi mai cumpara lumea motor de motocross, ca sa'l foloseasca apoi la enduro peisagistic, ocazional cate o balta ?!?! Ca se mai desteapta lumea, mai citeste,mai intreaba posesori de capre, mai cere o A DOUA OPINIE, etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 adevarat yzulyka kawa kx250 poti sa iti iei , atata timp cat te distrezi incerci una alta cand te bagi doar pe enduro o sa fi cam stresat , dar eu sunt de parere ca daca iti place mobra si inveti sa o stapanesti te descurci, a doua faza e sa iti iei ceva ce iti permite bugetu sa te si cari nu cand se strica acolo moare vreo 2 ,3 ani pana ai iara bani , asta e distractia sa fi in joc nu conteaza ca e mobra mai vechie sau alt gen , eu am si usoare si grele si ma distrez cu amandoua . , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dox Postat Decembrie 11, 2012 Autor Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Mersi baieti. Asa pareri asteptam. aveti dreptate aici sunt de acord in totalitate asta e distractia sa fi in joc nu conteaza ca e mobra mai vechie sau alt gen Editat Decembrie 11, 2012 de Dox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Eu merg pe Kawa KLX 250. Are 130 kg, 4 T, cu 1-a urci oriunde. Doar 22 CP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 cum ti-a parut exc380 si cat ai mers cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 baieti am si eu o intrebare, am pus ochii pe un kx 250 din 2004, pretul e bun, motorul e bun, singura chestie care ma roade: se gasesc usor piese pt el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Eu merg pe Kawa KLX 250. Are 130 kg, 4 T, cu 1-a urci oriunde. Doar 22 CP. Unde-i facuta prima poza? Fabulos peisaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Unde-i facuta prima poza? Fabulos peisaj! Creasta Pricopanului din......M-tii Apuseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate