iulianserban Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Salutare, De Brasov weekendul viitor de mai aude ceva? Se mai tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) Salutare, De Brasov weekendul viitor de mai aude ceva? Se mai tine? Si eu caut un anunt oficial , dar ....... nimic . O prezentare , detalii de campare / cazare , locatie . Pe motociclism.ro nu am gasit . Poate se sesizeaza careva dintre organizatori in timp util . P.S. : pe 14-16 iunie , la Seawolves Constanta a fost ok . Editat Iunie 16, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) 6-8 septembrie - Kronstadt Bikers Moto Party - Brasov - Rasnov Asta este data exactă a întrunirii sau se mai schimbă? Editat Iunie 16, 2013 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Da, intrunirea organizata de clubul Kronstadt Bikers va fi pe 6-8 septembrie! Ca si anul trecut, intrunirea anuntata de BullBikers nu va avea loc din discutiile pe care le-am prins eu. Cred ca ar fi fost normal sa anunte oficial faptul ca nu se tine intrunirea cei de la BB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) Ahoi! Organizatorul intrunirii de la Gheorgheni m-a rugat sa postez aici faptul ca intrunirea va avea loc in sfarsitul de saptamana 12,13,14 iulie in localitatea Borzont, la 13 km de Gheorgheni pe drumul ce leaga Gheorgheni de Praid. In aceeasi locatie ca si anul trecut. Organizatorul Blue Riders MC va reveni cu detalii ulterioare! Editat Iunie 25, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 28-30 iunie – Hunedoara (Dark Ravens) s-a anulat sau amanat???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Blues Riders Gheorgheni sa schimbat data! 12-13-14 Iulie Cu stima presedintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 @ Ceapa, The /index.php?/topic/698463-intrunire-dark-ravens/?p=3490715 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 28-30 iunie – Hunedoara (Dark Ravens) s-a anulat sau amanat???? Din motive bine intemeiate intrunirea din calendarul moto 2013, nu va avea loc anul acesta. Cu scuzele de rigoare, va asteptam la anul, la noua noastra locatie!!! Va promitem un chef, cat pentu 2 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Intrunirea din Targu Secuiesc organizat de catre clubul Free Frogs Riders este anulat din cauza unei accident grav suferit de organizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 sa inteleg ca nu se mai tine ? e de inteles ... stie cineva cum se simte colegul nostru ? am inteles dintr-un articol ca a fost spitalizat ii transmit sanatate si refacere rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Bukowina Motor Club organizează cea de-a VII-a ediție a petrecerii în perioada 9-11 august. Locația este aceeași ca și cea de anii trecuți, pensiunea Casa Lina din Sucevița. Revenim cu detalii.Vă așteptăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 9-11 august – Sibiu (H.O.G. Bucureşti) stie cineva unde se tine intrunirea ??? sunt in drum spre Sibiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 9-11 august – Sibiu (H.O.G. Bucureşti) stie cineva unde se tine intrunirea ??? sunt in drum spre Sibiu ... Intreberea mea ar fi : daca se mai tine, pentru ca nimeni nu spune nimic. Si saptamana trecuta am "petrecut" pentru al 4-lea an consecutiv la EAST EUROPEAN MOTOR SHOW Predeal. Mi-se pare mie sau a devenit o moda sa anunte intruniri care nu se tin ? Cred ca anul asta s-a cam batut recordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 (editat) nu e intrunire HOG,e doar expozitie HD in cadrul Artmania( cred ca in Piata Mare) si ceva program de riding a membrilor HOG....cum de fapt a fost si in anii trecuti,de cind s-a implicat HD in parteneriatul cu Artmania. Editat August 8, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 HMMM super . eu tot eram in drum spre sibiu asa ca voi ramane doar vineri la sibiu iar sambata dimineata plec spre Bucuresti pe Transfagarasani ... asfalt uscat si drumuri excelente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate