ovidyus Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Salutare! Mi-a vandut motorul (deocamdata) pentru pasiunea de zbor, am luat un deltaplan cu motor de Suzuki GSXR 1000 de 185 HP, si am facut o poza speciala in care sar cu echipamentul moto )) Cu poza asta particip la un concurs foto intrenational cu scopul de a castiga o super camera video GoPro HD 3 Ma puteti ajuta cu un vot / like / share Conteaza mult pentru mine *voturile conteaza doar daca sunt date direct pe poza din link...cat si la pagina gazda, TURBOLENZA LINKUL este aici Multumesc anticipat Editat Decembrie 6, 2012 de ovidyus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Cred ca ai merita un like de la toti userii de pe acest forum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Deci nu este doar un mit ca Suzuki zboara!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evl Taz Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Like si de la mine. Bafta in ceea ce ti-ai propus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_ciocan Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Foarte tare ! Like de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 sa se lase cu like-uri!! +1 de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssskywave Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 + like si de la mn !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 like bro.Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Like Like dar planorul are si pilot automat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Frumos. Like si de la mine. Se pare ca ramai fara concurenta: "MAN!!! how pathetic you are? from a quick search on the people that "liked" your photo you can see that 50% of your "likes" are from profiles made the last 2 months. Since this contest started, are you creating fake profiles to vote your self? GET A LIFE MAN!!!!" (asta e comment la poza cu 1.3k like-uri). Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 bai, tu esti prea badass !! am dat like si dau si-un share. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate