ramon29 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Sfarsit de sezon pentru majoritatea. Enjoy... (nu cred ca s-a mai postat) http://www.youtube.com/watch?v=rzFal1LNGo0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 si prostul ala cu masina trebuie sa stea asa in poponeata lor? ca daca ii picau in fata calca pe ei ... oricum funny ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3n1x Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 in primul rand il jucam putin in picioare pe sofer si pe aia ii bateam a 2-a zi ca sa tina minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 nimic de zis, funny, dar totusi ce cauta la rubrica asta care este orice numai amuzanta nu ? e topic de Fun pe la motociclisti in timpul liber si orice alt loc ar fi mai potrivit decat asta. chiar nu mai gandeste nimeni inainte sa posteze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Ce jigodie a fost conservarul,Riderul deabia reusea sa tina scuterul pe sosea din cauza pasagerului(cu motorul pica in 100m din cauza momarlanului care sta in cas) Hop si retardel se apropie sa il ajute pentru o iesire in decor Nu stiu daca scuteristul erea beat dar reusea foarte bine sa mute centrul de greutate si sa mearga drept 100% nu cadea daca nu il speria retardul din masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramon29 Postat Decembrie 10, 2012 Autor Share Postat Decembrie 10, 2012 nimic de zis, funny, dar totusi ce cauta la rubrica asta care este orice numai amuzanta nu ? e topic de Fun pe la motociclisti in timpul liber si orice alt loc ar fi mai potrivit decat asta. chiar nu mai gandeste nimeni inainte sa posteze ? Nu cred ca daca lumea gandeste diferit inseamna ca nu mai gandeste. Cred ca e un "ACCIDENT FUNNY"... Si cum parerile sunt impartite, cred ca unii l-ar posta la "accidente", altii la "funny". Eu l-am postat aici pentru ca e sfarsit de sezon si sincer sper sa vedem doar bancuri despre motociclisti in rubrica asta. Si chiar daca aici lucrurile nu sunt amuzante, banuiesc ca rolul rubricii este sa invatam din greseli. Ride safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 din care greseli? sa nu bem pe scuter sau sa nu speriem scuteristii beti pe scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Eu l-am postat aici pentru ca e sfarsit de sezon si sincer sper sa vedem doar bancuri despre motociclisti in rubrica asta. Si chiar daca aici lucrurile nu sunt amuzante, banuiesc ca rolul rubricii este sa invatam din greseli. Tu vorbesti serios ? Tu chiar incerci sa inveselesti rubrica de Accidente ? Imi mentin parerea si ma retrag. Argumentele valide nu functioneaza in cazul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Ce sofer idiot de conserva. Daca dadea ala beat cu capu de o piatra si ramanea acolo???? Cred ca daca nu-l speria pe ala care conducea scuterul...ajungea acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) voi ati vazut ca e cam in camp drumul.. cine plm isi face griji in rusia cand il da pe unu jos? si-a vazut ala de drum fara atatea intrebari retorice. Editat Decembrie 11, 2012 de silencer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 da.... funny ca nu au patit nimic grav dar cam prostaciune si ala din masina. Nush daca erau beti ca pe film nu se vede alcolemia dar cred ca erau zen ca altfel il jucau in picioare pe ala din masina. Sanchi... de parca nu avea discontinua sa depaseasca linistit... daca il bateau nu cred ca avea ce comenta... sau cine stie... poate a taiat de pe film bataia pe care si-a luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate