George M. Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Canci. Si eu urmaresc internetul de prin toamna pentru o oglinda stanga de '07. O sa incerc sa o repar. Daca nu reusesc... una noua e scumpa in draci, si mi se pare ca nici nu vine la culoare. Vine data cu ceva grund pregatita pentru vopsire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 am apucat aia de stanga de pe boonstraparts , o aveau si pe aia de dreapta acum 3 saptamani , dar m-am luat cu treaba si ...pa a disparut ca sa fiu on topic . Am fjr-ica de 8/9 ani , aprox 100.000 km , si sunt super multumit de ea ... nu as da-o pt nimic in liume ms de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Cam la ce pret erau oglinzile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Piese de fjr se gasesc mai multe in Franta, sunt populare acolo si mai sunt folosite si de autoritati.(armata, politie, vama, jandarmerie etc) Daca nu gasiti pe ebay.fr puteti incerca pe leboncoin.fr (olx-ul frantuzesc). Problema cu leboncoin e ca greu convingi pe cineva sa-ti trimita in Ro, chiar daca-l platesti in avans. Eu ma chinui de ceva timp sa-mi cumpar o pereche de side-case-uri originale si desi sunt cateva la pret ok pe site nu mi-a raspuns nimeni. Mai exista si varianta cu firme de dezmembrari din Fr,(casse moto) ,dar din ce am observat eu preturile sunt mai mari decat la privati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrowski Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 Salut tuturor. Recent am cumparat si eu un FJR 2006. As avea o intrebare. Ce sa fac cu lantul de distributie pentru ca suna un pic la relanti? Sa las asa, sau sa schimb intinzatorul? Cred ca daca schimb intinzatorul nu rezolv problema. La turatia de 1200 rot/min dispare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Decembrie 17, 2018 Share Postat Decembrie 17, 2018 (editat) La 14.12.2018 la 8:10, petrowski a spus: Salut tuturor. Recent am cumparat si eu un FJR 2006. As avea o intrebare. Ce sa fac cu lantul de distributie pentru ca suna un pic la relanti? Sa las asa, sau sa schimb intinzatorul? Cred ca daca schimb intinzatorul nu rezolv problema. La turatia de 1200 rot/min dispare. Multumesc. doar dupa ce desfaci ca sa vezi pozitia semnelor poti trage niste concluzii daca lantul este "gata", schimbarea intinzatorului nu rezolva problema "lasat asa" nu te sfatuiesc...poate sari distributia "de la punct" oricand si se lasa cu bube mai mari Editat Decembrie 17, 2018 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 17, 2018 Share Postat Decembrie 17, 2018 La 14.12.2018 la 8:10, petrowski a spus: Recent am cumparat si eu un FJR 2006. sa ai noroc de ea, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente neplacute! ...si amu poate esti pregatit sa facem si schimb de motoare la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrowski Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Multumesc pt informații si da o sa fiu pregatit pt .un schimb. Editat Decembrie 18, 2018 de petrowski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate