univet Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Seariders MC Constanta va asteapta la modernul camping GPM (imediat la iesirea din Mamaia spre Navodari - va fi pus si un banner) Avem un camping intreg (10.000 mp) la dispozitie. peste 1000 de mici si doar 500 litri de bere on the house. Am pregatit 80 locuri de cazare la casute de doua si trei locuri la pretul de 180.000 / loc / zi. Care cum vine se cazeaza fara alte prioritati... se umple - mai sunt campinguri sau poate isi aduce un cort. Vremea va fi super, inclusiv pentru baie in mare !!!!! Informatii la 0745 619 619 - Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Bravo voua!!! V-ati tinut de cuvant cu tot ce ati scris mai sus...ba chiar in plus a fost muzica de calitate(rock ).Din cauza voastra n-am mai trecut prin Vama .Astept o intrunire organizata acolo intrucat locatia este super . P.S. daca aveti probleme puteti posta si pe www.sbz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Intr-adevar locatia a fost excelenta, bere si mici gratis n-am auzit sa se mai fi dat pe undeva (e o premiera ), muzica excelenta, nu pot decit sa felicit organizatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Barbosule te-am vazut la Motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Mai 3, 2004 Share Postat Mai 3, 2004 Multumesc inca o data pentru mici ... foarte buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Mai 3, 2004 Share Postat Mai 3, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Mai 3, 2004 Share Postat Mai 3, 2004 Multumesc mult pentru gazduire A fost o atmosfera foarte placuta la voi si chiar daca am ajuns tarziu si am plecat devreme, acele cateva ore petrecute in locatia voastra m-au facut sa ma simt bine. N-am mai pucat mici gratis , iar la ora la care am ajuns nenea care pregatea fripturi si mici era pe picior de plecare, dar asta nu l-a impiedicat sa se intoarca din drum si sa-mi prajeasca si mie o friptana si niste mici... (multumesc) Dovada a faptului ca nu sunt singurul care s-a simtit bine la voi, consta in faptul ca, la acea ora tarzie, o parte din prietenii mei tot pe acolo isi faceau veacul ce imi pare rau este ca n-am avut prilejul sa cunosc niciun membru seariders, dar sper ca la vara sa reusesc sa va cunosc gaska keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 POZE!!! VREM POZE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 Sa fiti iubiti!! Ne vedem acolo daca o vrea zeita supapelor! Asteptam de mult asa ceva de la voi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate