gabi29 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Personalizat de mine ,ce parere aveti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Foarte tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Rupere !!!! Imi place mult in special codita ..=p~ Editat Ianuarie 9, 2013 de yamaha 608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skizzo Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 frumos :x merita banii investiti ;d intrebarea mea este de unde fac si eu rost de un undertail ca al tau si la ce pret ;d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 contact@piese-moto-accesorii.ro,eu am comandat de aici,au pret bun si baiatul e foarte corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 manetele ce brand sunt? arata prea bine , felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 pe al meu nu e undertail ,e schimbat stopul si suportul de numar..... multumesc !......manete scurte pentru 2 degete ,luat de la piese-moto-accesorii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 pe al meu nu e undertail ,e schimbat stopul si suportul de numar..... multumesc !......manete scurte pentru 2 degete ,luat de la piese-moto-accesorii.ro cam cat te-au ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 protectia pentru rezervor de unde e ca si eu as vrea una pt cbr-ul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 din USA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 cu parere de rau iti spun ca ai facut niste investitii proaste..fara protectii la rezervor bijuteria ta posibil sa se transforme in scrum la prima cazatura!in rest superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Arata bestial cu noua toba si in general ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Cum a spus si Andrei,protectia pt rezervor trebuie sa fie pt modelul acesta printre primele investitii Felicitari pt moto,arata extraordinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 vin si eu cu o intrebare care nu are legatura , stiti cumva daca difera windscreenu la un r6 2002 cod rj03 si unu 2002 cu cod r6p/c sau 600rp/c sunt pe cale sa cumpar unu dar spune ca e valabil doar pentru modelele respective, oar al meu nu se afla acolo...dar imi este greu de crezut ca ar putea sa nu se potriveasca, poate ma lamuriti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2013 mersi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) cu parere de rau iti spun ca ai facut niste investitii proaste..fara protectii la rezervor bijuteria ta posibil sa se transforme in scrum la prima cazatura!in rest superba! la ce protectii va referiti??? Acelea de pe marginile rezervorului care se fixeaza ca niste ''slidere'', ? On topic: frumos moto, sa-l stapanesti sanatos Editat Ianuarie 27, 2013 de roshu2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 la ce protectii va referiti??? Acelea de pe marginile rezervorului care se fixeaza ca niste ''slidere'', ? On topic: frumos moto, sa-l stapanesti sanatos exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) pai pare sa le aiba in poze de ce s-au luat de el ? asta m-a facut sa pun intrebarea?? cele in cauza sunt cele pe care le-am incadrat in imaginea de mai jos sau altele?? Multumesc scuze de off topic Editat Ianuarie 27, 2013 de roshu2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 pai pare sa le aiba in poze de ce s-au luat de el ? asta m-a facut sa pun intrebarea?? cele in cauza sunt cele pe care le-am incadrat in imaginea de mai jos sau altele?? Multumesc scuze de off topic nu este ce ai incercuit tu http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-R6-08-13-Genuine-Carbon-Fibre-Tank-Sliders-Protectors-Fiber-/221175874662?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item337f1c0466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 nu este ce ai incercuit tu http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-R6-08-13-Genuine-Carbon-Fibre-Tank-Sliders-Protectors-Fiber-/221175874662?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item337f1c0466 am inteles acum, multumesc pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 http://www.r6-forum.com/forums/showthread.php?t=54630 sunt cu miile pe internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 despre asta e vorba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Incredibil cum arata Akrapovicul scurt in dreptul scaritei. E frumos motorul. Codita cu LED nu e pentru mine dar fiecare cu gusturile lui. Acum ii mai trebuie doar ceva steroizi pentru turatii medii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 merci.. ,codita cu led ?? nu inteleg,si originalul era cu led ,numai ca asta e neagra....iar pentru turatii nu cred ca trebuie steroizi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate