ricomuerte Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Numai decat trebuie sa ne intalnim pe undeva la un papanas, numai sa treaca iarna asta. De duminica numai la plimbare imi sta gandul, intru in depresie. Astazi fiinca am stat toata ziua in pat, mi-a fatat mintea o idee beton (zic eu). O plimbare de 650 km si multe locuri de vizitat. Plimbarea va fi pe 26-27 iulie. Plecarea va avea loc din Radauti la orele 10:00 prin Palma - Vatra Moldovitei - Sadova - C-lung, aici vom face o mica pauza pe Rarau dupa care ne vom continua drumul mai departe, Vatra Dornei - Mureseni Bargaului cu o pauza la barajul Colibita - Bistrita - Reghin - Gheorgheni - aici va fi si ultima oprire pe sambata. Duminica plecam spre Bicaz cu oprire pe la Lacul Rosu dupa care vom purcede inspre casa prin Poiana Teiului - Pipirig. Multe locuri de vizitat, multe bucate de gustat, drum lung de plimbat... Cine se baga? Sa nu aruncati cu parul, am postat de pe acum ca toata lumea sa fie pregatita. liviule te bagi tu pe drumu ala spre colibita? e praf...doar sa intri prin Prundu Bargaului ...pe dincolo e dizastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Dacă tot am ajuns și aici, cu bune, cu rele, cu momente de neuitat împreună... Vă urez sărbători fericite și un an mai bun! Fie ca în noul an să o facem și mai lată, mai mulți km și amintiri mai frumoase. La mulți ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) liviule v-am vazut azi pe geam cand treceati spre casa...erati vreo 8....bravo....banuiesc ca ati mers la prundu bargaului asa-i? Editat Martie 23, 2014 de ricomuerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Salutari colegii, scz nu are cine va raspunde la telefon, eu sunt in strainatate. Plimbari frumoase si fara incidente. Sa aud de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 aia neagra ce e z750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Îmi cer scuze că nu am răspuns, dar nu aveam cum, contul vechi nu îl mai folosesc. Este vorba despre o Yamaha FZ6N din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salve si bine v'am regasit in noul sezon! Efectu' blondei: Am zis ca fac o iesire scurta la SV ... si m'am trezit la munte! ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salutare! Un sindrom grav la început de sezon. Așa am făcut și noi duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Yeap, unde mai pui ca se prinde de mic ... chiar de la un cal putere! ^^ Stay on the road folks!* ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 nu erati 2 cu gs galben la intrunire la radauti anu trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Asa'i...cu gemenele astea, toata lumea'si aduce aminte de ele...si noi trecem neobservati! http://doamnastela.ro/wp-content/uploads/2014/03/Gemeni13.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 mai dati cate un semn...poate ne intalnim la un cico pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Week-endu' trecut iesire'a fost "inopinata", eu am zis ca ma intorc, la stanga, da caprita a facut dreapta...la munte. https://www.youtube.com/watch?v=1daM31DJ2LY Cum sezonu' abia a inceput, cred c'o sa ne vedem mai des, da' cico prefer la terasa sau la munte...pe drum doar daca nu'i prea circulat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Duminica trecută s-a tras în draci, nu a mai fost timp de admirat piesaj sau să te bucuri de drum. Prefer de acum să ies singur la plimbare sau cu tovarăși de drum mai liniștiți. Măcar 80-90 km/h localitate și maxim 130 km/h în afară. Că tot se vorbea mai în urmă în postări de Rarău, când facem o urcare până acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 cred ca e zapada sus la umbra...mai peste o luna...ca sa ajungem si cei cu motoare fara offroad . Liviule am fost ieri la Valea Strajii....drumul liber...a fost numai bun de admirat peisajul....si am mers incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Ieri la un moment dat m-am gândit să ies pe undeva, dar toți erau ocupați... Până pe la 15:00 am stat prin zonă că m-am gândit că vine c0sminem într-o plimbare în SV și nu era ok să nu fiu de găsit. Cred că până la Paști nu prea mai am scăpare de plimbări lungi. A 2-a zi de Paște mă gândesc la o plimbare până în Bicaz la lacul roșu sau Mureșeni. Voi ce spuneți? Punem de-o plimbare liniștită dacă vremea-i bună? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 daca mergi spre lacu rosu sa ma anunti din timp...vreau sa fac o tura mai lunga spre reghin si sa ne vedem la lac la un suculetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Ok! Vedem cum este vremea în săptămâna respectivă și de anunț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Suna interesant: http://www.enduroheniu.com/ Anu' trecut am invatat sa nu fac prea multe planuri ... just go & ride, dar sper sa ajung in week'end (blondy'i de casa ... pana suna de week-end, si fuge de'acasa). Cine'i interesat sa lase'un mesaj sa ne intalnim pe drum. Un week-end la munte, acu' m'a scos la plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Pentru următoarea perioadă eu mă las puțin de ieșiri și plimbari mai lungi. Drum uscat și mulți km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 nu-mi spune ca te apuci sa schimbi iar user-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 nu-mi spune ca te apuci sa schimbi iar user-ul Am niște probleme de sănătate! Îți spun ca să nu stai panicat că aș putea să îmi schimb nick-ul fără să ști. Când mai punem de una mică toți împreună? Am găsit câteva poze prin PC-ul unui prieten și m-am gândit să le postez ca să mai anim puțin atmosfera. Poate pe 11 mai? Cine se bagă? Astăzi am ieșit la o scurtă plimbare de înviorare. Am plecat din Rădăuți prin Marginea - Cacica și ne-am întors prin Suceava - Rădăuți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Fain traseu si trupa Suzuki. Blondele au profitat de vreme si ne'au scos la padure pentru prima tura de soft enduro, cu ceva aventuri bine'nteles. Daca tine vremea cu noi in continuare, intre 2-4 mai poate facem o tura Vatra Dornei, Colibita, Borsa si retur pe'o varianta ce pare mai interesanta (ca'i "necunoscuta"). http://www.pemotoare.ro/alternativele-de-1-mai-destinatii-mai-putin-cunoscute-de-o-frumusete-rara/ "Varianta mai puțin cunoscută: Se pleacă din Vama ( între Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc), se merge la Nord spre Vatra Moldoviței – Moldovița – Brodina de Jos – Brodina – Nispitu – Ulma. De la Ulma se merge la Mărgura – Izvoarele Sucevei, iar de aici e un drum care merge paralel cu drumul național, nu-l găsești pe hărți și te duce în Borșa. Din Izvoarele Sucevei până în Borșa sunt 40-50 km. Este drum pustiu și extraordinar de frumos. Localnicii îți pot da indicații, iar drumurile sunt ușor de parcurs. Traseu recomandat de Valeriu Pană." Cine'i interesat, lasati mesaj si ne'ntalnim pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 daca nu se freaca vremea tare cred ca ma bag la tura asta in minivacanta de 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Din pacate am observat ca prognoza anunta nori si ploi inspre Nord si "migram" spre Sud...Neamt, Bicaz, cu toate ca tiroliana si raftingu' din Dorna ne face cu ochiu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate