Sari la conținut

Suzuki Gs 500 Nu Porneste


legnakrad
 Share

Postări Recomandate

e motor aproape nou e din mai 2006. pornea ok pana a dat frigul :friends: mi s'a mai intamplat o data. azi mergea maine nu mergea. acum nu porneste de nici o culoare. apas pe buton la inceput trage greu greu si dup'aia nu mai trage de loc. se aude un ticait ca si cum nu are putere bateria sa traga (?!) adica da in gol nu mai munceste motorul. sa fie de la baterie ? adevarul este ca am lasat'o si o luna fara sa o pornesc cu bateria inauntru. am incercat sa il pornesc si cu soc am incercat si sa o bag in a doua si sa o imping si sa o pornesc. cand bag in a doua munceste motorul dar nu suficient sa porneasca. daca e motorul cald porneste din prima fara probleme.help ?

Editat de legnakrad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incearca cu o alta baterie, ar trebui sa porneasca. Daca nu ai alta baterie atunci da-i curent de la masina. Mie mi s-a intamplat de 2 ori in ultimele 6 sapt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand ai zis de ticait.....am patit si eu acelasi lucru cand am avut geseu, crezusem ca e releul de pornire (ca de acolo se aude acel ticait)....dupa mai multe teste am constatat ca bateria e dusa cu totul. Baga baterie noua (si strange bine contactele) si ai sa vezi ca porneste.

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am incercat sa il pornesc si cu soc am incercat si sa o bag in a doua si sa o imping si sa o pornesc. cand bag in a doua munceste motorul dar nu suficient sa porneasca. daca e motorul cald porneste din prima fara probleme.help ?

 

Cum adica "am incercat sa il pornesc si cu soc"? Poi NUMAI cu soc se porneste, mai ales pe canceru asta. GSul meu (odinioara), si mai ales Banditu nu il pornesc nici vara fara soc, decat daca mai este inca, cald, adica nu a apucat sa se raceasca. De exemplu Banditu porneste si fara soc la rece (doar vara) dar dupa cateva sec moare motoru si cateodata chiar se ineaca si nu o mai ia decat daca il iming sau astept sa se uste bujiile. Asemanator se intampla si cu GSul.

Incearca sa verifici si bujiile ca mere iute la GS. :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e problema cu bateria.eu nu am pornito pe a mea 2 sapt si era in garaj si a trebuit sa o imping pt ca nu o mai lua la demaror.pune o alta baterie noua

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...