razvan_gsxr Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 MOTORETA MEA: Suzuki GSXR 600 K7 Ca si imbunatatiri: Manere Rizoma, Toba Yoshimura Cyclone, Manete Frana si ambreiaj PUIG. Urmeaza: Crash paduri, Cauciucuri si Xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 o frumusete sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 La manere si leviere din astea te-ai referit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2013 La manere si leviere din astea te-ai referit ? Exact la alea, doar ca ale tale sunt pt 2 degete nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Exact . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 RAzvan cat a costat minunatia? felicitari pt achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2013 RAzvan cat a costat minunatia? felicitari pt achizitie Multumesc! Cu pretul e mai complicat. Am dat un Volvo XC 70 din 2000 la schimb cu ea. Asta s-a intamplat pe 1 Decembrie 2012. Am fost oarecum legat de masina, nedispunand de bani efectiv pentru o motoreta. Nu imi pare rau, eu zic ca am facut un deal bun in ideea in care volvo-ul nu il foloseam, avea si ceva anisori( cu toate astea o masina foarte buna, mai ales pentru iernile astea ale noastre). Am alta masina de mers, dar imi lipsea motoreta foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Felicitari pentru jucarie.Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Volvo XC 70 din 2000 am vazut ca se invarte pe la 5000 euro . Zic bine ? Nu stiu si daca se da cu pretul asta , dar cam asa se cere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) presupun ca era conditionat si de noua taxa pt o posibila revanzare daca nu o avea platita ...ceea ce facea sa ii scada mult pretul daca incerca sa o vanda pe bani sa te bucuri de ea ! Editat Ianuarie 31, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 De motor sau de masina e vb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 ce stau ei sa masoare valoarea masinii omului... omu' a pus poza cu motocicleta baieti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Mda , ce sa facem si noi . Nu e un topic de vanzare , deci nu incurcam nimic . Si in plus mai glumeam si noi . Dar daca initiatorul nu spune nimic , nu se supara , atunci . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2013 Volvo XC 70 din 2000 am vazut ca se invarte pe la 5000 euro . Zic bine ? Nu stiu si daca se da cu pretul asta , dar cam asa se cere . Cam asa l-am pus si noi. Avand in vedere ca a fost vorba de un schimb si ca eu eram conditionat de masina, am acceptat asa. presupun ca era conditionat si de noua taxa pt o posibila revanzare daca nu o avea platita ...ceea ce facea sa ii scada mult pretul daca incerca sa o vanda pe bani sa te bucuri de ea ! masina era cumparata de noua din Romania, si super ingrijita( cat poti sa ingrijesti o masina de 11-12 ani) dar era un volvo veritabil 4x4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) razvan nu ai inteles ce am spus eu , acum pt masinile care se vand chiar si inmatriculate fiind dar neavand taxa platita(nu s-a platit taxa de prima inmatriculare) cumparatorul trebuia sa-i plateasca asa ceva(taxa)ceea ce facea sa-i scada valoarea bunului tau foarte mult , pierdeai mult de tot daca incercai sa o vinzi in 2013 ,e cel mai bine cum ai facut , te felicit Editat Februarie 1, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Februarie 1, 2013 Autor Share Postat Februarie 1, 2013 Ideea este ca nu cred ca trebuie platit nimic, masina fiind luata de noua din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 hai sa vb mai bine de motociclete ca de masini vb degeaba ca nu urmaresti fenomenul , cum merge? te multumeste ? e prima motocicleta?o analiza "SWOT" puncte forte / puncte slabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Februarie 1, 2013 Autor Share Postat Februarie 1, 2013 Nu aveam idee despra taxa asta de care ziceai tu, ca intr-adevar nu am urmarit fenomenul, neinteresandu-ma acest aspect! Vis-a-vis de motoreta, da, sunt super multumit, cu toate ca am mers foarte putin cu ea( am adus-o pe 1 Decembrie 2012 de la Calarasi), un drum Calarasi-Bucuresti si foarte putin in Bucuresti pt ca a venit frigul! Nu este prima mea mobra! Am plecat in 2007 pe un Suzuki GS 500 E modelul carenat complet! Am mers vreo 2 ani cu el, dupa care am abuzat la maxim de Transalpul fratelui meu aproape 2 ani! Iar anul trecut am mers un pic cu un GSXR identic cu al meu! Am facut Transfagaraseanul si Transalpina intr-un weekend, o tura pana la mare si mers asa ocazional prin Bucuresti! Cam atat. Plusuri si minusuri? E prea devreme sa ma pronunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 cel identic cu al tau cum era?difera mult de ce ai tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 Pai difera doar culoarea! )) nu pot sa-mi dau seama daca sunt sau nu fiferente intre ele. Singura chestie a fost ca mi s-a parut ca asta al meu trage un pic mai bine si ma gandeam ca se datoreaza tobei! Acum nu am idee daca ii poate da o toba atat de multi cai incat sa simti asa diferenta. Eu stiam ca o toba iti poate da maxim 10 cp, dar sa fie una superbuna si schimbata toata evacuarea probabil! In rest, astept primavara ca sa fac diferenta( asta daca exista). Avem in plan cateva drumuri interesante anul asta, printre care si un Bucuresti-Atena-Thassos si back! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 efectul Placebo este omniprezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 Cu siguranta asta este motivul pt care mi se pare diferenta asta de putere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate