Iordachegbrl Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salut , Am ceva probleme la cutia de viteza la motocicleta , o Honda CB600f Hornet , din 2004 , De cateva luni a inceput sa imi sara din viteza in treapta a II-a , initial sarea peste 10.000 ture , acum sare cand trec peste 4-5.000 ture , Majoritatea oamenilor( inclusiv mecanicul meu ) mi au spus ca problema vine de la pinionul de pe trapta a II-a care trebuie schimbat , Din pacate persoana care trebuia sa ma ajute la aceasta operatiune se afla in incapacitatea de a mai lucra cateva luni asa ca ma vad nevoit sa va rog sa imi recomandati un mester bun si serios care ar putea sa ma ajute sa remediez aceasta problema , cu maiestrie si fara sa ia pielea de pe mine Va multumesc anticipat pentru sfaturi , O seara placuta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 daca ia pielea de pe tine, e bun! daca e ieftin, e prost! mai sunt si exceptii...dar eu n'am gasit. daca vrei unu' scump, da mi pe pm (e din bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abc Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Sal! Am un prieten mecanic f f bun si ieftin ,punctual ,DR Taberei Florin -v este numele lui p forum, da-mi pm si iti dau nr lui d tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 si eu pot sa iti recomand unul pe langa Afi (Bucuresti), e ieftin si e foarte bun baiatul, Skandal i se zice, ma anunti prin PM daca esti interesat sa iti dau nr lui.te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 /index.php?/topic/537449-bucuresti-str-ing-pascal-cristian-nr4-service-general/page-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Salut , Am ceva probleme la cutia de viteza la motocicleta , o Honda CB600f Hornet , din 2004 , De cateva luni a inceput sa imi sara din viteza in treapta a II-a , initial sarea peste 10.000 ture , acum sare cand trec peste 4-5.000 ture , Majoritatea oamenilor( inclusiv mecanicul meu ) mi au spus ca problema vine de la pinionul de pe trapta a II-a care trebuie schimbat , Din pacate persoana care trebuia sa ma ajute la aceasta operatiune se afla in incapacitatea de a mai lucra cateva luni asa ca ma vad nevoit sa va rog sa imi recomandati un mester bun si serios care ar putea sa ma ajute sa remediez aceasta problema , cu maiestrie si fara sa ia pielea de pe mine Va multumesc anticipat pentru sfaturi , O seara placuta . Adrian Ludosan, Ludo-moto. Eu colaborez cu el.Piese hornet etc. Recomand Daca ai nevoie de piese din cutie,am eu vre-o 4 motoare de hornet.Sigur gasim ceva Editat Februarie 4, 2013 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdpd Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Va salut, Ca sa nu mai deschid alt topic. Caut si eu un mecanic care, subliniez, sa mai fi schimbat, uleiul din furca si distributia la o motocicleta , prefer din Pitesti sau Ramnicu Valcea daca stie cineva. Dupa cum se intelege vreau sa le schimb si eu la mobra mea, Ducati ST2. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Salut , Am ceva probleme la cutia de viteza la motocicleta , o Honda CB600f Hornet , din 2004 , De cateva luni a inceput sa imi sara din viteza in treapta a II-a , initial sarea peste 10.000 ture , acum sare cand trec peste 4-5.000 ture , Majoritatea oamenilor( inclusiv mecanicul meu ) mi au spus ca problema vine de la pinionul de pe trapta a II-a care trebuie schimbat , Din pacate persoana care trebuia sa ma ajute la aceasta operatiune se afla in incapacitatea de a mai lucra cateva luni asa ca ma vad nevoit sa va rog sa imi recomandati un mester bun si serios care ar putea sa ma ajute sa remediez aceasta problema , cu maiestrie si fara sa ia pielea de pe mine Va multumesc anticipat pentru sfaturi , O seara placuta . Un mecanic serios" nu sa-ti spuna nicidata ca problema este doar din pinionul de treapta 2.Pinionul 2 se cupleaza cu alt pinion care poate fi si el uzat.La fel si furca si uneori chiar drum shift-ul. Deci cea mai buna evaluare se face cu piesele in mana. Din nou un mecanic serios nu o sa garanteze niciodata lucrarea cu piese SH,riscul ti-l asumi tu. Bafta la reparatie si sa ramai cu pielea pe tine. Informativ: pinionul condus 50/70e pinonul care conduce 80/110e furca 60/90e drumshift 150/200 e preturile pot varia in functie de la cine le achizitionezi. Editat Februarie 4, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ludo3005 Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Adrian Ludosan, Ludo-moto. Eu colaborez cu el.Piese hornet etc. Recomand Daca ai nevoie de piese din cutie,am eu vre-o 4 motoare de hornet.Sigur gasim ceva Salut, multumesc pt increderea acordata, intradevar e o problema de Hornet cu Treapta II Am mai desfacut 3 buc cu aceasta problema , la doua a fost pinionul la una a fost selectorul de viteze care ghideaza furcile . piese ok la pret gasesti la adyfikus atelierul l-am mutat in Crangasi astept un tel si rezolvam. Asfalt uscat... Editat Februarie 5, 2013 de ludo3005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate