Alfred Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 E altceva cu pirelli ala, e 120/100-18 mid soft`ul, air mousse`ul find 120/90-18 atunci automat e ca si cum ai avea presiune mai scazuta, toti care cumpara un mousse nou nu folosesc aceasi guma cu dismensiunea mousseu`lui, daca cumperi mousse 120/90-18" si pui aceasi guma e ca si cand ai avea pietrii in cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 guma de 120 cu "maus" de 140?? intra?? si daca da..ce presiune simuleaza...2.9?? eu am fix invers...si cand e nou mousse-ul mi se pare cam tare...niste profi mai baga si bormasina prin el!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Mai e un aspect: 120 de la Pirelli poate fi un 140 de la Michelin. Cativa ani in urma s-a schimbat sistemul de notare al cauciucurilor. La americani cel putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un motociclist Postat Februarie 27, 2013 Autor Share Postat Februarie 27, 2013 stiti vreun site care aduce piese OEM ptr crf-x?.. .am cautat pe goagal si nu gasesc cemi trebe mie, mi s-a rupt cablul de la vitezometru si vreau sa il inlocuiesc.MULTUMESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Salutare,am un lant la un gas gas si dupa o tură la pădure nu am reusit sa spăl motorul si am observat ca mi-a ruginit lantul,cu ce sa il spăl acuma ca sa iasa cel mai ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Cu benzina sau motorina sau daca te tine buzunarul cu spray de curatat lantul si dupa il lasi sa se usuce si il ungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Acuma o sa ma tina sa iau un spray de curătat ca sigur nu e cat un lant nou. De ungere am de la Putoline fff bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Fara benzina ca o sa ti se dilate o-ringurile lantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Cu motorina o sa il dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate