Sari la conținut

KIT XENON MOTO

draven
 Share

Postări Recomandate

sunt deacord cu voi, nu zic ca nu e bun,eu ti-am zis ce mi-a zis ala. daca exista cea mai mica sansa ca de maine sa zica ministru: pe ei cu amenzi ca nu mai avem bani la buget, prefer sa merg in continuare linistit si sa nu platesc rata nimanui prin spaga. puneti-va xenon baieti, puneti-va o gramada de accesorii, scarite rizoma, etc si la un accident cant trebuie sa va dea sigurarea bani sa vad eu cat din investitiile alea mai recuperati. de fapt stiu, un mare 0 !!

poti sa iti montezi si vaca cosmica in 7 culori,atat timp cu nu opresti nu ai nici o problema cu piesele after-market si daca esti decis sa opresti ca nu ai cu ce sa fugi de ei nu le dai talonul,iti da 200ron in 48h pt. lipsa acte ....eu am tobe,xenon si nr prins cu soricei sub codita aproape invizibil...

prea va e frica de militie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cum il cheama ca nu am la indemana contractul, baiatul mai avea vreo 3 motoare si mi-a recomandat sa nu imi pun, eu va spun ce mi-a zis, concluziile le trage autorul topicului, nu voi. fiecare are parerea lui despre xenon, eu nu as investi in el nici 10 lei atat timp cat vad destul de bine cu farurile originale. plus de asta, cat timp mergem noaptea, eu personal prefer sa plec ziua si sa ajung seara in detrimentul mersului pe timpul noptii, nu ca nu as vedea si imi trebuie xenon, ci din cauza pericolelor de pe sosele (gropi, caini, oameni beti, soferi beti etc). doar in oras ce mai merg noaptea, dar am lumina, asa ca ma pot lipsi de xenon, mai bine imi iau cauciucuri sau bag benzina si ma plimb decat sa investesc in xenon,plus de asta v-am zis, in caz de accident, asigurarea nu palteste decat motocicleta stoc,deci e pierdere sigura. personal am incheiat dezbaterea acestui topic, simtiti-va liberi sa comentati mai departe.

Nu am inteles de ce critica si comenteaza cei care habar n-au despre asta. Ti se pare ok sa vorbesti din auzite, din ce ti-a zis "baiatul de la Brasov"?

Xenonul e diabolic, impotriva bisericii, facatura diavolului... antihristul, ce sa mai... :crack:

In caz de accident poate scapa xenonul intreg... cine stie :crack: Sau poate eviti accidentul... ca vezi dracu' pe unde mergi.

poti sa iti montezi si vaca cosmica in 7 culori,atat timp cu nu opresti nu ai nici o problema cu piesele after-market si daca esti decis sa opresti ca nu ai cu ce sa fugi de ei nu le dai talonul,iti da 200ron in 48h pt. lipsa acte ....eu am tobe,xenon si nr prins cu soricei sub codita aproape invizibil...

prea va e frica de militie...

Tot de la baiatul de la Brasov ai auzit si tu, asa e?

Iti spun eu ca si fara acte iti verifica prin statie tot... si daca e pus pe treaba, iti face proces verbal cu "invitatie" sa te prezinti cu talonul la ei. In sistemul lor apare fara drept de circulatie, indiferent ca te duci sa-l predai sau nu, iar data viitoare cand te va "fila" un echipaj o vei pune de un dosar penal. Ah da, pe langa asta, mai iei si amenda pt lipsa acte si pt ce nereguli ti-a mai gasit el.

Daca vrea sa te faca... te face, cu toti soriceii tai prinsi de toba... pardon, xenon... nr... whatever.

Si nici iarna nu-i ca vara borsulica :crack:

Editat de Geo_ZGA
Link spre comentariu

sa nu iti pui xenon. iti trebuie un electrician foarte bun care sa il monteze si supra soliciti bateria aiurea. .

Neaparat sa aiba carte de munca, o vechime de cel putin 25 de ani care sa fi lucrat doar la inalta tensiune.

Bateria e musai sa fie de vreo 120 A..

Link spre comentariu

daca vedeai ce mufari o tras electricianul care a montat pe mobra mea xenonul si alarma ai ramane tampit. nici un copil nu reusea mai prost. din cate mi-a spus fostul proprietar xenonul si alarma au fost montate intr-un garaj din brasov de un om pasionat de fire si curent, in nici un caz de un electrician. asa ca mistourile nu prea au rost ;)

Link spre comentariu

Nu am inteles de ce critica si comenteaza cei care habar n-au despre asta. Ti se pare ok sa vorbesti din auzite, din ce ti-a zis "baiatul de la Brasov"?

Xenonul e diabolic, impotriva bisericii, facatura diavolului... antihristul, ce sa mai... :crack:

In caz de accident poate scapa xenonul intreg... cine stie :crack: Sau poate eviti accidentul... ca vezi dracu' pe unde mergi.

Tot de la baiatul de la Brasov ai auzit si tu, asa e?

Iti spun eu ca si fara acte iti verifica prin statie tot... si daca e pus pe treaba, iti face proces verbal cu "invitatie" sa te prezinti cu talonul la ei. In sistemul lor apare fara drept de circulatie, indiferent ca te duci sa-l predai sau nu, iar data viitoare cand te va "fila" un echipaj o vei pune de un dosar penal. Ah da, pe langa asta, mai iei si amenda pt lipsa acte si pt ce nereguli ti-a mai gasit el.

Daca vrea sa te faca... te face, cu toti soriceii tai prinsi de toba... pardon, xenon... nr... whatever.

Si nici iarna nu-i ca vara borsulica :crack:

am zis ca nu mai intru in polemici cu chopper-isti frustrati de motor mic......

pot sa verifice daca e furat,itp si permis...nu au cum sa verifice asigurarea.

intradevar poate sa iti i-a talonul si sa fi obligat sa il predai dupa dar are de compleat 2 catastife de hartzogaraie.

o sa iti i-a talonul doar daca are boala pe tine ca i-ai fu**** pe fisa.

si daca aveai cu ce fugeai si u de politie .....dar cu 60km/h nu prea ajungi departe :)))

ps: cadou de la mine un sapun

Link spre comentariu

Lasa ca eu compensez cu altceva mare... n-am nevoie de r6/r1 ca sa-mi demonstrez potenta =))

Te las sa te convingi singur ce pot verifica si ce nu... vad ca esti foarte mare cunoscator si cu idei fixe. Alo, trezirea, Politia nu mai e Militia, mai sunt si oameni corecti care te ard fara probleme... si catastifele alea de hartogaraie nu sunt atat de multe incat sa le fie lene sa-ti "i-a" talonul. Asta e meseria lor, nu e ca si cum ar face ceva deosebit doar ca sa-ti faca tie un rau... si in era tehnologiei, o sa vezi ce frumos iti apare cu statia in mana, aratandu-ti toate datele personale, inclusiv asigurarea. Pe aia o poate verifica oricine online, desi nu e foarte bine actualizat site-ul. Poftim, banuiesc ca te descurci cu "tehnologia": http://cedam.csa-isc.ro/

Link spre comentariu