belogerer Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Am urmatoarea problema Pedala de la schimbator atinge capacul de la ambreiaj si in timp a lasat urme destul de adanci si evident inestetice.Are si un pic de joc in axul unde se prinde pe motor dar ma gandesc ca daca i-as putea modifica un pic unghiul nu ar mai atinge. Este posibil si daca da cum fac asta? Exista riscul sa o rup daca o pun in menghina si trag la rece de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Nu stiu din ce material e petala aia dar am strambatt-o si eu odata dupa o cazatura, am prins-o in menghina si am indreptat-o fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Mai degrama adreseaza jocul in ax, cel mai probabil ai o bucsa de bronz uzata, dupa aceea daca nu se rezolva poti incerca indreptarea - aluminul se indreapta la cald, alte metale parca merg si la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Nu stiu din ce material e petala aia dar am strambatt-o si eu odata dupa o cazatura, am prins-o in menghina si am indreptat-o fara nici o problema. Corect. Eu am indreptat-o la locul faptei, pe campu' pe care culcasem mobra. Asadar vezi sa nu fie stramba pedala in sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Si la mine o fost stramba pedala de frana,si am indreptat-o la loc cu o teava destul de larga incat sa incapa pedala in ea,si foarte foarte usor am tras de ea pana ce a revenit pe pozitie.aluminiu fiind,fara sa o dau jos,fara sa o incalzesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madryder46 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Daca are joc la pedala de schimbator, trebuie sa dai jos pedala,si putin sa slefuiesti din interiorul pedala cu flex[ [partea care vine la axa] si ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 ... sase cai frumosi.... scoate pedala, prinde-o in menghina, incalzeste-o si apoi reseteaza-o manual cu ciocanelu' pentru a evita deteriorarea capacului exista protectii de carbon-chevlar ce se aplica peste acesta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 Multumesc pentru raspunsuri. o sa incerc sa o indrept intai la rece si daca nu vrea incerc la cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Daca e din aluminiu si "incerci"la rece o sa cam fie finalul pedalei aleia. Daca toti iti zic sa o incalzesti, de ce nu pui putin brenerul pe ea in zona unde vrei sa se destinda? Nu inteleg... parca unii le cauta frate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) sunt eu mai "capos" de fel am rezolvat sper problema la cald evident. am incalzit bine pedala si am tras usor de ea la menghina pana cred eu ca si-a revenit la unghiul de fabrica. momentan capra e dezmembrata si o sa vad daca e bine unghiul dupa ce o asamblez. Editat Februarie 23, 2013 de belogerer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate