mircea.cazachevici Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Chicken Club-ul (clubul celor care se opresc la baza primei urcari pe noroi) saluta decizia de amanare a cursei. P.S. Santul ala plin de apa are 2 metri adancime, si pe acolo era traseul, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Santul ala e firuletul de apa din spate de la Paducel, nu-l stii ? iti dai seama cum arata toate vaile si torentele din padure peste care sau prin care probabil ca sunt treceri? E imposibil de trecut pe acolo. Brasovenii mei, nu va intristati, haideti la schi weekedul asta, e o zapada superba in Poiana, sezonul la schi se termina, eu vreau sa profit, cel de enduro abia incepe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 22, 2013 Autor Share Postat Martie 22, 2013 Multumesc de intelegere !am facut aceasta aminare ptr ca e soft enduro si ptr ca ma m gindit la voi cei ce va veti da sa va faca placere nu sa fie bascalie. Sa se savureze traseul pe motor si nu inot ! Pine pe 29 mai e o saptamina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Noroiul face bine la ten...da' maine ar fi deja clisma!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 si eu cred ca in aceste conditii, din prieteneasca se transforma in corvoada. Luasem de ieri seara decizia sa nu merg, datorita prognozei si namolului de monteoru, deci ma cuafeaza la fix amanarea, sunt convins ca sunt destui care gandesc la fel. p.s. Teo sa mai pregatesti un traseu pentru varianta "avertizare meteo/zapada/etc" , 2 ture pana in centru la monteoru si inapoi la paducel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Sugestie pentru varianta propusa de Soso: Prolog: descarcat camionul cu bere viteza, aprovizionat sala de mese Traseu: viteza pe forestiere cu strigaturi Sinopsis: golit butoaiele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 22, 2013 Autor Share Postat Martie 22, 2013 Simbata 30 Martie ora 10 Startul !100% fara nici o alta schimbare. Daca se plictiseste cineva miine ?facem un tur de padure.o recunoastere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshro Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Teo, mai ai cumva locuri la pensiune pentru seara dinaintea concursului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 22, 2013 Autor Share Postat Martie 22, 2013 Cam asa! Teo, mai ai cumva locuri la pensiune pentru seara dinaintea concursului? nu mai sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 (editat) Daca se plictiseste cineva miine ?facem un tur de padure.o recunoastere! fetelor, va duceti "la bai" ??? sa puneti poze cand va intoarceti ))) Editat Martie 22, 2013 de stulewa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 Bai de soare si namol ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 ... si, cum a fost?!?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 25, 2013 Autor Share Postat Martie 25, 2013 Treaba i buna pina simbata o sa fie superb. Nu uitati Simbata 30 martie prima intrecere din acest an.de vineri ora 14 se deschid inscrierile si parcul ferme.Buzau Sarata Monteoru Hotel la Paducel .ptr detali 0766.322.594. Teo iata ca vestile bune continua pina miine la 12 cod portocaliu de zapada,si in judetul Buzau !poate ocoloste Monteoru,va tin la curent ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshro Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) ne incaltam asa? http://i145.photobucket.com/albums/r231/wreckless250f/HPIM0932.jpg Editat Martie 25, 2013 de Rareshro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 Foarte tare!!!ma impusc daca se pune zapada mare! Am emoti pina miine la 14.pina acum ioc zapada. numai coduri galben de ploaie acum portocaliu de zapada numai ploua si ninge la misto numai power ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Daca ninge mult, adun doi-trei maidanezi fiorosi si-i pun la ham!!! Ham-ham! Ma tracteaza cu schiurile pe traseu )) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Foarte tare!!!ma impusc daca se pune zapada mare! Am emoti pina miine la 14.pina acum ioc zapada. numai coduri galben de ploaie acum portocaliu de zapada numai ploua si ninge la misto numai power ! cum e teo la voi??la bv ninge ca la balamuc.las mobra in garaj,imi scot schiurile si plec la schi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 si la noi la fel nu stiu ce sa mai ma fac ?am markat 1800 de sageti 2 role husaberg 2 saptamini pe traseu atitea aranjamente si de 2 saptamini numai coduri peste coduri.joi iau o decizie in legatura cu cursa sa vad in padure ce e si meteo ce zice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Teo, schimba titulatura evenimentului si dai drumul la start! Editat Martie 26, 2013 de Braccio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 astept ziua de joi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Ok, pana sambata se mai topeste iar un pic de zapada, daca mai este, nu ne sperie;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Noi suntem pregatiti!!! Venim orice ar fi!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 Hai ca ma i inveselit ,multam!! Va promit ca o sa fac o cursa superba numai sa gasesc ziua potrivita.sa vad joi ca ma duc pe traseu care i treaba se poate sau nu!?!?? La m rugat pe Soso sa inchida topicul acesta si voi deschide altul.zapada in pdure are 30 cm ,nu e ok simbata asta si cealalta Aradul si pe 13 Smaeb ul apoi pe 20 este perfect ptr cursa 20 aprilie o sa fie data. Asa a vrut Mama natura ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Citez: "Simbata 30 Martie ora 10 Startul !100% fara nici o alta schimbare" Never say never...and don't fuck with nature )) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 Adevarat! Cite coduri au fost in 2 saptamini?galben ploaie portocaliu zapada etc.cea mai puternica forta ,,Natura" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate