Cesar Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 (editat) Omu este mai mult de 50% dus cu capul Asta se traduce prin "stie una si buna", in rest e simpatic Am un 954 care nu s-a stricat niciodata. Nu stiu nici un 954 pe titulescu.... Editat Martie 19, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Performance, nu poti sa spui ca 954 nu este o motocicleta buna si reusita, totusi. poate sa iti confirme si cezar cezarica, tu iti tii motoreta pe Titulescu, cumva? de ce nu pot sa spun? ma opreste cineva? Omu este mai mult de 50% dus cu capul Asta se traduce prin "stie una si buna", in rest e simpatic Am un 954 care nu s-a stricat niciodata. Nu stiu nici un 954 pe titulescu.... 954 ca 954 dar sa nu uitam ca otusi e honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 19, 2013 Autor Share Postat Martie 19, 2013 Omu este mai mult de 50% dus cu capul Asta se traduce prin "stie una si buna", in rest e simpatic Am un 954 care nu s-a stricat niciodata. Nu stiu nici un 954 pe titulescu.... chiar dupa intersectia cu banu manta, pe partea dreapta a soselei titulescu, la scara unui bloc sunt 2 motorete: un 954 alb si un k6 albastru ( cred, nu bag mana in foc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Am un 954 care nu s-a stricat niciodata. Vezi, de aia am Kawa, sa nu ma plictisesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 19, 2013 Autor Share Postat Martie 19, 2013 de ce nu pot sa spun? ma opreste cineva? 954 ca 954 dar sa nu uitam ca otusi e honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 chiar dupa intersectia cu banu manta, pe partea dreapta a soselei titulescu, la scara unui bloc sunt 2 motorete: un 954 alb si un k6 albastru ( cred, nu bag mana in foc ) E mare Bucurestiu... habar n-am despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate