smok3 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Intalnirea o sa fie ca de fiecare data la OMV`ul de pe soseaua Giurgiului de la City Mall, daca sunt amatori de o plimbare indiferent de vreme sau amatori de bai termale( cine a mai fost stie cu ce se lasa ) vineri in jurul orei 11:30 ne vedem in benzinarie, la ora 12 ridicam cricurile si o luam din loc. Traseul este binecunoscut: la dus Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Varna-Sf. Constantin & Elena, la intors ramane sa stabilim la nivel de grup si normal de vreme, cazare in statiune (recomand hotel Hanat, sa stam mai grupati) Intoarecerea duminica ziua-seara cum putem si cum ne simtim dupa mahmureala ...mahmurela normal de apa termala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viperfx15 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 cam care ar fi costurile? cat e cazarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 13, 2013 Autor Share Postat Martie 13, 2013 (editat) camera dubla este de 60 E pe 2 nopti cu micul dejun inclus, benzina pt 600 km dus-intors acolo depinde de tine ce vrei sa mananci/bei si intrarea la piscna 6 leva pe noapte http://www.alegebulgaria.ro/hotel-hanat-3_constantin-si-elena_bulgaria Editat Martie 13, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 pe la ce ora plecarea, eu zic sa ne vedem un pic mai in fata decat de obicei. nu la omv ci la mol(giurgiului) ca e pe partea dreapta si e mai "aerisit" vremea se anunta super http://www.weather.com/weather/tenday/Bucharest+ROXX0003:1:RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 uraaaa in fine s a postat eu merg singura chestie pe caer n o stiu acum este .traseul daca vin cu vardero merg pe giurgiu, daca nu , silistra sa fie soareeeeeeeeeeee smok-ule, ai frane ( pe spate : ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 acu am vazut si ora de plecare, e super ok hotelul e acesta http://www.booking.com/hotel/bg/hanat-varna.ro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2013 Admin Share Postat Martie 14, 2013 Daca reusesc sa-mi iau un liber vin si eu..Varna chiar mi-a placut. Iar la Hanat in restaurant seara au si formatie, care canta chiar bine..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 ura dragosule, eu zic sa rezervam tot hoteleul si sa dam camerele la supra pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 La Azalia am fost acum doua saptamani, 110 Leva camera dubla pe noapte, all inclusiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Pai asa facem ne vedem la Mol ala din fatza atunci, e mai aerisit si e in drum,ora 11:30 cum am stabilit pe la un maxim 4 sa fim s noi cazati la hotel.....de obicei aleg OMV`ul ca au mai multe conditii sa spun asa ....mese,cafele ...chestii,trestii, socoteli @Fox frana spate ruleaza fin....aproape din 3 pistoane merge unul dar tot e bine... trebuie unsa cu un pic de vaselina si cred ca isi revine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 stiu mai, de asta te tachinam ai grija , cand dai cu vaselina sa dai uniform pe ambele parti ale discului si nu numai pe discul spate ci si fata. ca sa nu ai dezechilibre la franare eu iau niscai walkie talkie daca ai de reparat pe la mobra ceva zi ca si eu mi as schimba kitul de lant la Boriss , , sa i dau de stire. alte " organizatorice" mai avem ? sa nu uit, e foame mare pe politie - neaparat RCA, ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 trecem pe la Boris dar... daca e sa iau ceva ce are prin magazin ca pe la motor nu am si nu stiu ce i`as mai putea face in afara de pistonasele alea blocate....dar aia in nici un caz acolo sau pe drum ca este treaba de durata sa zic asa... Ravishing....inainte la Azalia ne cazam, dar si aici daca ai sa vi o sa vezi ca hotelul isi merita fiecare Leva chiar daca este de 3 stele, mai mic si este un pic mai departe de piscina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 fa-ti timp, libere, sau ce ai nevoie si hai Luigi drumul cum mai e Cosmin? mai e ocol pe autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 (editat) aaaaaaaa vrei sa zici ca Cosmin e stimabilul ) ? pai el stie cel mai bine cam cum e hotelul si ....ce s`a mai intamplat pe acolo Aooooleu ce betieee.....Doamneee ce betivi, au terorizat tot hotelul Editat Martie 14, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Dragos, pana pe autostrada se lucreaza. Vor sa mareasca drumul ca si pe cel ce da in Vama Veche. Asa ca pana pe autostrada sa te astepti la muncitori si utilaje pe drum Andrei, poza aia face parte din episodul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2013 Admin Share Postat Martie 14, 2013 As sugera sa mergeti prin Dobrich, drum mult mai liber si mai frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 As sugera sa mergeti prin Dobrich, drum mult mai liber si mai frumos.. tu citesti ce am scris eu ? pe acolo ma duc vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 ar fi bine de intors pe acolo combinat cu dalboka. m-am stricat la orezul cu midii da Andrei el e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 esti dus:) stii ca au stricat portiile dar ..de dragul pantei aleia, i'm in ce te manaca sa te dai pe curbele alea spre balcik. nu te las ca polizezi scaritele din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Asa... am studiat varianta cu bacul si cu Dobrich`ul pe harta....interesanta varianta si oricand putem schimba locul de plecare si traseul daca o sa cadem de acord...DAR poate cineva sa imi dea mai multe detalii de starea drumului, adik chiar nu am chef de enduro chiar daca este drumul mai liber si prefer sa merg lejer/constant pe partea cu autostrada, adica pe Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) anul trecut in vara era f bun drumul, mai bun decat ruse-varna oricum sa vedem si cum o sa stam cu vremea la plecare si stabilim daca facem dalboka la dus sau la intors la dalboka merge platit si in ron Editat Martie 14, 2013 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Asa... am studiat varianta cu bacul si cu Dobrich`ul pe harta....interesanta varianta si oricand putem schimba locul de plecare si traseul daca o sa cadem de acord...DAR poate cineva sa imi dea mai multe detalii de starea drumului, adik chiar nu am chef de enduro chiar daca este drumul mai liber si prefer sa merg lejer/constant pe partea cu autostrada, adica pe Giurgiu. detalii:) ai o mobra super drumuil ala e nou si supeeer mai bun cu mult ca ruse shimen sau era :)ca a trecut o iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2013 Admin Share Postat Martie 14, 2013 Nu s-a stricat drumul, asfaltul este perfect, mai frumos cu mult decit Ruse-Varna.. Se trece si cu bacul la Silistra.. Iar scoicile alea..ce sa mai spun:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 16, 2013 Autor Share Postat Martie 16, 2013 Pai atunci ce sa mai..... hai sa o luam pe partea cu pricina in cazul asta, sa schimbam locul de intalnire si asa mai depate Dragos zi ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 daca vremea e buna mergem pe calarasi-silistra, asta inseamna sa ne vedem la molul care e inainte de autostrada soarelui, ora ramane aceeasi 11.30 cu PLECARE la 12 daca vremea e mai naspa ramane giurgiu ruse varna, orele si locul stabilite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate