ianachim Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 ninge asa frumos si linistit afara unde bagam repede o tura pana pe'n serat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 curtea berarilor, caru cu bere, mai zic ... alege tu ca daca merem de pe acuma sigur gasim loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 16, 2013 Autor Share Postat Martie 16, 2013 aloooo SPARGATORULE DE "EXCUR.XII" lumea vrea plimbare nu doar bere ca sa faca burta mare ma duc sa schimb "GUMILI" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Bre achime esti nebun Pai daca tu iesi la plimbare pe vremea asta pan la vara te plictisesti si o sa te vad la terase umflat in burta cu halba-n mana si strigand POHUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 da ce bre, vinu nu-ti mai place? de la ala nu faci burta. Acuma chiar as veni cu tine. da n-am caucioace, echipament si restu de chestii care sunt absolut necesare pt vreme de asta. asa ca o sa zic pas ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 16, 2013 Autor Share Postat Martie 16, 2013 Bre achime esti nebun Pai daca tu iesi la plimbare pe vremea asta pan la vara te plictisesti si o sa te vad la terase umflat in burta cu halba-n mana si strigand POHUI eu VARA nu ma dau ii las pe PROFESIONISTI .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 ce facusi bre pana la urma. Eu am scos magaru pana pe centura ca avem niste treba pe acolo si am congelat ca dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 pai a fost bine sambata. de dimineata au fost ceva fulgi dar dupa aia a fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 ninge asa frumos si linistit afara unde bagam repede o tura pana pe'n serat? pentru cei care au ratat iesirea pe 16 martie MAI AVETI O SANSA ZILE ASTEA CAT NINGE ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Pe bune daca as avea tancul incaltat corespunzator [ crampoane ] acum cand scriu aceste randuri ...... in loc de a scrie aceste nimicuri as fi dat jos cutiile si as fi dat o tura/ arat prin zapada pe aici prin parc [ Izvor ] asteptand sa vina eventuoal cu vreo ambulanta sa ma duca la Universitar [ sectia psihiatrie ] ca tot este aici la doi pasi si normal inainte o amenda pt ca le-am f---t spatiul verde ................... Pe bune chiar as fi vrut sa vad ce pot eu si ce poate dihania in/pe zapada . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Pe bune daca as avea tancul incaltat corespunzator [ crampoane ] acum cand scriu aceste randuri ...... in loc de a scrie aceste nimicuri as fi dat jos cutiile si as fi dat o tura/ arat prin zapada pe aici prin parc [ Izvor ] asteptand sa vina eventuoal cu vreo ambulanta sa ma duca la Universitar [ sectia psihiatrie ] ca tot este aici la doi pasi si normal inainte o amenda pt ca le-am f---t spatiul verde ................... Pe bune chiar as fi vrut sa vad ce pot eu si ce poate dihania in/pe zapada . Vik. Cu vaca aia a ta ai fi fost mai mult ca sigur la ortopedie nu la psihiatrie ...................da lasa ca vine ia vara si o sa ne golim buzunarele pe benzina . Editat Martie 26, 2013 de super-biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate