GPauL Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 De ce in WSBK, MotoGP, nu se folosesc aceste casti? De fraieri? Sint interese financiare mari, dar nu-si risca nimeni viatza acolo, sansele de a termina sau nu fara cazatura fiind sub 50% /an. Daca vi se par grele castile de 1400gr, mergeti la sala si fceti 1 luna de antrenamente specifice pt muschii gitului, costa in medie 100ron abonamentul, si pe deasupra , mai faceti poate si alte grupe musculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 (editat) A probat cineva XR2 sau XT1? M-ar interesa daca marimile sunt standard sau nu (comparativ cu alte casti); am citit lucruri contradictorii despre ele. Eu port M dar la un Scorpion Exo 700 nu corespundea deloc M-ul cu capul meu.. si n-as vrea sa iau un Nexx ca apoi sa fiu nevoit sa-l vand. Editat Noiembrie 9, 2014 de Cooler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Stie cineva pe unde se gasesc casti Nexx pe stoc prin Bucuresti (sau prin tara, daca sunt in zona pot trage o fuga)? Ma bate-un gand sa-mi iau la anul un Nexx X.WED2 si as vrea sa-l pot pune in cap pentru vedea cum se simte. Daca nu gasesc fix modelul asta, stiti daca forma interioara e la fel la toate modelele de casti? Editat Decembrie 5, 2019 de botezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Mototehnica stiu ca vinde nexx. Forma interioara difera de la producator la producator. De la round, intermediate oval, oval. O casca se ia pe probate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Hmmm, nu credeam ca trebuie sa specific - la toate modelele de casti Nexx. Mersi pt sfatul cu Mototehnica. Editat Decembrie 5, 2019 de botezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 12 minute, botezu' a spus: Hmmm, nu credeam ca trebuie sa specific - la toate modelele de casti Nexx. Mersi pt sfatul cu Mototehnica. NPC. Afirmatia este valabila si in gama unui singur producator. Difera la unii, functie de tipul castii. Sport/Flip/Open/Offroad. Trebuie probat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Nu neaparat. Suomy de exemplu e cam la fel pe toate modelele, difera doar forma exterioara, pozitia/marimea vizierei si a aerisirilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate