ioneld Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Eu stiu, 5 litri de caciula? Io mi-am luat si alta sursa alternativa sa nu mai patesc ca data trecuta ...dar asta nu inseamna ca nu gust si licoarea lui bacus pusa la dispozitie cu atata marinimie de organizatorii .....asta va sta la rece pana atunci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Programul se va definitiva la inceputul saptamanii viitoare. hai cu vestile bune ! (eu sper ca programul sa nu includa doar haleala si drinkuit ci si alte activitati motociclistice, de pilda o tura in muntii din jur...***) *** cum ar fi Focsani-Nereju-Lepsa-Panciu-Marasesti-Focsani, cca 200 de km: http://goo.gl/maps/hg1od Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Se merita vizitata, poate se organizeaza o intrunire acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Se merita vizitata, poate se organizeaza o intrunire acolo. anume fix cu ocazia intrunirii de la Focsani ma intrebam eu daca e oportuna si organizarea unei asemenea ture. nu ca si o intrunire aparte/separata p-acolo. desigur, doar daca mai sunt doritori de un mic raid, ca acesta (daca sunt, sa zica). eu unul, oricum am chef sa dau o raita, daca am sa vin. nu ca n-as fi si eu un bun consumator, dar nici sa zac zile in sir imbuibat de bautura si halau nu e genul meu. d-le Edi, spune-mi rogu-te daca traseul propus este rezonabil (ca stare a drumului, etc; 200 de km pot sa insemne o excursie de o zi, daca drumul e acceptabil, vremea e buna si undeva pe parcurs -unde?- se poate ori la o ciorba si o apa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 E anume fix cu ocazia intrunirii de la Focsani ma intrebam eu daca e oportuna si organizarea unei asemenea ture. nu ca si o intrunire aparte/separata p-acolo. ma refeream pentru viitor. desigur, doar daca mai sunt doritori de un mic raid, ca acesta (daca sunt, sa zica). eu sunt dorittor dar nu sunt in tara pe data aia. nu ca n-as fi si eu un bun consumator, dar nici sa zac zile in sir imbuibat de bautura si halau nu e genul meu. ne potrivim la cef .d-le Edi, spune-mi rogu-te daca traseul propus este rezonabil (ca stare a drumului, etc; 200 de km pot sa insemne o excursie de o zi, daca drumul e acceptabil, vremea e buna si undeva pe parcurs -unde?- se poate ori la o ciorba si o apa). drumul este foarte bun, pentru ciorba si apa sunt destule popasuri, pensiuni, piterii, izvoare naturale etc. eu cunosc bine zona o fac mereu vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Festina eu ma bag. Tata nu vine cel mai probabil, nici sor-mea si nici nevasta asa ca pot merge dupa placul inimii. Drumul il vedem noi cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 asta insa presupune sa fim acolo de Vineri si sa nu bem mult ca sa fim apti Sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Festina eu ma bag. Drumul il vedem noi cum e. De acord. De vineri insa eu nu pot veni, nu sunt de fapt sigur ca vin defel, programul meu este inca foarte... fluid. O sa vb la tel in preajma sfarsitului de saptamana, cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 E bine asa, ne auzim.Daca nu poti sa ajungi o sa-ti fur ideea traseului si ma voi bucura singur de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 11, 2013 Autor Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) Se anunta vreme foarte frumoasa in acea perioada. Intrunirea se va desfasura in mare pe acelasi schelet organizatoric ca si anul trecut, cu cateva mici modificari. MAREA NOASTRA RUGAMINTE este sa va anuntati aici cat mai curand intentia de a participa deoarece trebuie sa stabilim un plan de achizitii pe care trebuie sa le efectuam in cel mai scurt timp. Cu respect, echipa RETROBIKE FOCSANI Editat Iunie 11, 2013 de Somelierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Gandeste-te ca oamenii de anul trecut or sa vina cam toti,plus altii noi...teoretic cam.....inca 15-20%.Cel putin la "noi" asa a au fost primele adunari. AMR 15! Bafta! Editat Iunie 12, 2013 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Am renuntat la SEAWOLVES 2013 pentru a ajunge la Focsani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Am renuntat la SEAWOLVES 2013 pentru a ajunge la Focsani... si eu la fel ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 prezent si eu cu inca un tovaras un un cb500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Eu am zis deja ca vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Si eu vreau sa vin, de sambata. @cios: poate te insotesc in tura propusa daca nu pleci foarte devreme, sa am timp sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 si eu la fel ne vedem acolo De la Ploiesti asteptam o gasca mai mare. Cel putin la fel de numeroasa ca cea de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 sa speram ca ajungem cu bine toti cei de anu trecut nu se stie deocamdata cati si cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 @AdrianP - depinde ce inseamna devreme...nu cad din pat in orice caz stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) Prezent si eu..Pentru prima oara la Focsani..... Editat Iunie 16, 2013 de silviu.tomica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) no,gulasu` de anu` trecut o fu bun la fel si lichoare lui Bahus!!! cinste organizatorilor! deci,voi semna in condica si anul acesta.Cheers! Editat Iunie 18, 2013 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 Va asteptam pe toti cu mare drag. Astazi am fost si am vizitat locatia. Nici ca se poate una mai buna. Promitem ca si anul acesta sa fim cel putin la inaltimea anului trecut. Asteptam in continuare confirmari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 De la Ploiesti asteptam o gasca mai mare. Cel putin la fel de numeroasa ca cea de anul trecut. de la Ploiesti cel putin 4 , daca nu, 6 numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 Asteptam in continuare confirmari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 încă una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate