Constantin Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Incercarea echipamentului de iarna – ultima ocazie Duminica 24 martie Am pus mansoane pt maini, scut termic de la mijloc in jos, supracostumul – la cele 2 grade – boierie, ar trebui. In jur de 12,00 , plec de la benzinaria din Mogosoia , la centura. Traseu Padurea Raioasa, Tartasesti, Ciocanesti, Racari, retur. Asfalt 2 ( Bun), ( Clasificand drumurile de la 1 la 10: autostrada 1, forestier stricat 8, albie rau 9). Cca 60 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 vesnic tanar si nelinistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 drum bun domn Profesor, toata admiratia. ne-am cunoscut vineri, sunt baiatul cu Hyundai-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Ce mai face burgmanul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 25, 2013 Autor Share Postat Martie 25, 2013 Cu el am iesit ieri. Scutul este util. Insa intre 80 si 130 km/h flutura marginile. Mansoanele - cer manusi de vara. Pana la urma am pus si supracostumul - era totusi mai confortabil inafara. Raman la ideea ca Burgmanul de 200 este cel mai reusit ( 150 kg) si demaraj extra. Pacat ca nu se mai fabrica, deoarece nu se vinde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate