geox Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 salut Am si eu o problema la un suzuki TL1000s, Imi trebuie si mie presetupa de la pompa de apa si nu stiu de unde sa o cumpar ? poate ma puteti ajuta si pe mine,sau daca stiti pe cineva care are,sau un magazin ceva? 0786295709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) . am niste piese de gsx-r 750 poate se potriveste, incearca sa afli. Editat Martie 26, 2013 de lucaemanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Superba ... cat mi-am dorit si eu una ... Intra pe linkul asta: http://wotid.com/tls/content/view/26/49/ Si descarca-ti "TL1000S Workshop / Service Manual (and microfiche) 251mb" In microfishe o sa gasesti scheme explodate cu toate componentele motociletei (exact alea din manual, doar ca au coduri). Cauta pompa de apa si vezi ce cod are presetupa de care ai nevoie. Cu acel cod, poti sa suni sau sa dai email la orice dealer de piese de la noi si de afara. Vezi de unde o iei mai convenabil. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) 110 ron reprezentanta Suzuki Motorteam Reperul nr 3 dar iti recomand sa schimbi si semeringul de ulei reperul 4 Editat Martie 26, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geox Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 va multumesc pentru postari sambata ma duc la cineva care are un suzuki 1000s si il dezmembreaza ,daca nu rezolv nimic sun pe cel care mi-a lasat fig.17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geox Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 va multumesc pentru postari sambata ma duc la cineva care are un suzuki 1000s si il dezmembreaza ,daca nu rezolv nimic sun pe cel care mi-a lasat fig.17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 va multumesc pentru postari sambata ma duc la cineva care are un suzuki 1000s si il dezmembreaza ,daca nu rezolv nimic sun pe cel care mi-a lasat fig.17 Piesele de genul asta nu se iau din dezmembrari, de cele mai multe ori presetupa vine presata pe blocul motor direct si la scoatere ai toate sansele sa o deteriorezi sau daca o scoti intreaga ai sanse mari sa iti curga pe langa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate