vladf Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Seara buna sa fie! Dupa prezentarea Eliminator-ului a venit vremea SV-ului, asa ca incep: Am inceput cautarea pentru un motor nou ca nu puteam ramane fara pasiunea asta, vroiam ceva ce franeaza si accelereaza decent, un motor care sa indeplineasca cateva cerinte destul de exigente de-ale mele si anume: - sa fie "performant", adica atunci cand am pasager in spate franele sa lucreze decent iar motorul sa nu se chinuie. - sa fie ingrijit, curat si cat mai intreg. - sa fie ingrijit, inca odata. Mi-a atras atentia motorul V-twin dar m-a cucerit sunetul, cand am auzit pe youtube "sv650 + vick exhaust" stiam ca asta va fi urmatorul meu motor. Intamplator am gasit unul in Mures, exact cum imi doream, ingrijit, curat si intr-o culoare tare frumoasa. Banii jos, al meu e! Am facut cam 1000km de cand l-am luat, ador mobra asta ca dupa primul kilometru. Luna trecuta i-am facut schimburile, ulei, filtre si bujii. Acum i-am pus anvelopa spate, am ales Pirelli Diablo Strada iar pe fata urmeaza Pirelli Diablo Rosso 2. I-am pus o toba "sport" pentru sunetul specific de v-twin... In rest, nimicuri, lustruiala specifica mie (vopsea + metale), gresat, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Nu stiu daca e camera foto de vina, dar arata foarte bine. In caz ca lichidul de frana are ceva vechime, prin schimbarea lui vei vedea o imbunatatire imediata a franelor. Drumuri bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shuriken Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Felicitari pentru mobra. Si eu am un SV ca al tau dar n-am apucat sa merg cu el din cauza vremii. Sa ai grija de tine si de ea, asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Aparatul e un Canon A610... mi-am vandut dslr-ul si tot ce aveam sa iau prima mobra . Schimbatul lichidului de frana era in plan pentru weekend, mai vreau bugspoiler (doar ca nu imi place ce-am gasit) si tyre hugger, eventual si un parbriz mai inalt putin. Si mai sper sa gasesc un far pe placul meu (probabil va fi un proiector cu lupa) pentru conversia in naked . Editat Martie 27, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Felicitari pentru achiziti! Aceeasi alegere am facut si eu. asfalt uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Suzuki SV650s - 1999 - ~33.000km Am schimbat anul asta: - Ulei + filtru ~ 4000km - Filtru aer ~ 4000km - Bujii ~ 3000km - Antigel ~ 4000km - Lichid frana ~ 1000km Anvelope: - BT021 pe fata ~ 4000km - Pirelli Diablo Strada spate ~ 4000km Anul trecut: - Lant ~ 7000km Placutele de frana in stare buna, toba schimbata(se da si cea originala + silencer). Asigurare valabila pana in decembrie, moto inmatriculata pe numele meu. Ofer si monobrat + sistem de franare VFR750 RC36 pentru pasionatii de modificari (modificare relativ simpla). Ofer si urmatorul schimb de ulei la alegerea cumparatorului. Dupa vanzarea motorului se dau urmatoarele: Cumparate anul asta (noi): - Casca Icon Airframe - L (viziera clara + albastra) - Geaca Icon TiMax 2 - S - Manusi Icon SuperDuty 2 - L SH: - Ghete Diadora - 43 - Combinezon piele - M, protectii hard(genunchi, umeri, coate) si soft (solduri, spate). Voi reveni cu imagini mai amanuntite. Schimburi accept doar cu supermoto sau cross (poate fi si fara acte). LE, sa nu uit, suna asa : http://www.youtube.com/watch?v=XBQLFPgjsf8 Asta cu silencer-ul galagios (da, am 3). Pret: 1850e. Editat Iunie 12, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Ce te-a apucat de vinzi si frumusetea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Prea multi cretini in trafic... vreau un cross si o remorca, ma dau pe dealuri. Inca o adaugare, nu a fost implicata in accidente, nu are manete, pedale sau capace rupte/crapate/zgariate. Carenele sunt originale, intregi, nu au fost reparate si nici nu au nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Suzuki SV650s - 1999 - ~33.000km Am schimbat anul asta: - Ulei + filtru ~ 4000km - Filtru aer ~ 4000km - Bujii ~ 3000km - Antigel ~ 4000km - Lichid frana ~ 1000km Anvelope: - BT021 pe fata ~ 4000km - Pirelli Diablo Strada spate ~ 4000km Anul trecut: - Lant ~ 7000km Placutele de frana in stare buna, toba schimbata(se da si cea originala + silencer). Asigurare valabila pana in decembrie, moto inmatriculata pe numele meu. Ofer si monobrat + sistem de franare VFR750 RC36 pentru pasionatii de modificari (modificare relativ simpla). Ofer si urmatorul schimb de ulei la alegerea cumparatorului. Dupa vanzarea motorului se dau urmatoarele: Cumparate anul asta (noi): - Casca Icon Airframe - L (viziera clara + albastra) - Geaca Icon TiMax 2 - S - Manusi Icon SuperDuty 2 - L SH: - Ghete Diadora - 43 - Combinezon piele - M, protectii hard(genunchi, umeri, coate) si soft (solduri, spate). Voi reveni cu imagini mai amanuntite. Schimburi accept doar cu supermoto sau cross (poate fi si fara acte). LE, sa nu uit, suna asa : http://www.youtube.com/watch?v=XBQLFPgjsf8 Asta cu silencer-ul galagios (da, am 3). Pret: 1850e. Arata foarte bine.Succes la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esorines Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Stiu ca nu se incadreaza la categoria ceruta de tine, dar poate te intereseaza schimb cu...http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-transalp-din-2000-510835.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Stiu ca nu se incadreaza la categoria ceruta de tine, dar poate te intereseaza schimb cu...http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-transalp-din-2000-510835.html Mersi de oferta dar nu se incadreaza. Arata foarte bine.Succes la vanzare Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Sa nu uit, motorul se poate vedea in Targu Mures sau Cluj (in weekend-uri dar mai rar). Numarul meu de telefon : 0752171178 Editat Iunie 12, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) 1700 euro sau schimb cu supermoto ori SV1000! Editat Iulie 9, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sangree Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Foarte frumos SV-ul tau, arata foarte ingrijit. Sper sa ai parte de un client cat mai pasionat de acest moto. 10X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 te-ar interesa un capac de monopost?? /index.php?/topic/699605-vand-diverse-pt-sv650/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 vezi pe aici de bug spoiler http://ricambiweiss.almalki.de/advanced_search_result.php?XTCsid=c53c7eeddafc5ebb697383b818ec10b4&XTCsid=c53c7eeddafc5ebb697383b818ec10b4&keywords=sv650&x=0&y=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 (editat) Recapitulare: SV650S, 1999, 34.000+ km, cauciucuri schimbate anul asta(si restul consumabilelor), lant schimbat anul trecut. Bonus: monobrat VFR + sistem de franare, tankbag nou. Schimb cu supermoto! Editat August 2, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 cel mai misto sv pe care l-am vazut pana acum la vanzare...uauuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 Mersi! Bugspoilerul e pe drum, urmeaza retapitarea seilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 stii ca orice ban bagat in ea, nu il mai scoti inapoi,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 Sunt complet convins doar ca o fac pentru mine mai ales ca o folosesc zilnic. Daca n-as vrea masina as lua un supermoto ieftin si as tine clar SV-ul asa... nu-mi permit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 De ce nu te bagi sa-i faci conversia monobrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 16, 2013 Autor Share Postat Septembrie 16, 2013 Mai animez putin topicul ... Poza cu bugspoiler-ul montat si una cu proprietarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 (editat) Se retrage de la vanzare pe motiv ca "nu se merita". Editat Septembrie 22, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Ghetele Diadora poti pune o poza si un pret? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate