morpheus Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 @renegade: ai zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 am gasit ieftin farul acesta pe ebay asa ca l-am luat...cred ca merge mult mai bine decat cel de acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 sigur merge mai bine, e chiar ok farul ala care e acum pe motor, dupa cum au zis si restul colegilor, este pentru alte motoare. te impaci bine cu saua pe arcuri? eu am incercat, cu balama super rezistenta, dar tot nu-mi placea cum oscileaza... daca tot e softtail, eu las saua fara arcuri in rest, doar de bine pentru mobra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 sigur merge mai bine, e chiar ok farul ala care e acum pe motor, dupa cum au zis si restul colegilor, este pentru alte motoare. te impaci bine cu saua pe arcuri? eu am incercat, cu balama super rezistenta, dar tot nu-mi placea cum oscileaza... daca tot e softtail, eu las saua fara arcuri in rest, doar de bine pentru mobra ta despre saua pe arcuri...ce sa zic...deocamdata nu m-am obisnuit insa nici nu am facut km...iti zic dupa primii 300 km nu cred ca as renunta complet la arcuri, la drumurile din romania... far nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) mda, asa mai vii de acasa si mie-mi place banda termo alb-murdar, merge perfect cu ww Editat Aprilie 11, 2013 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Las-o asa ca e superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 mult mai bine cu noul far ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Asta e farmecul discutiei. Unii iti spun cum vad ei problema, altii iti sugereaza sa incerci si alte variante iar unii iti sun ce sa faci. K lumea! Indiferent ce faci trebuie sa-ti placa tie! Bafta! PS: Eu i-as pune o gentutza de piele neagra de aia triunghiulara pe spate stanga, pe bascula. Pentru scule sau alte pacanele... Editat Aprilie 13, 2013 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 buna ideea cu o gentuta de piele pe bascula, special facuta exact la dimensiunea care trebuie... oricum si aripa spate o voi schimba cat de curand, ca asta ce e acum e de fapt originala taiata cam aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 da-i un semn lu mas_oyama sa te rezolve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Misto farul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate