9iuli Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Astazi am cumparato este o yamaha fz6 din 2005, are 13800km 98de cai,am luat-o de la o doamna Pretul a fost 2500E. Voi reveni cu alte informatii pe parcurs,permisul o sa-l am in posesie in luna mai pana atunci o sa stea in garaj cumintica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Daca-i cureti (lustruiesti) galeriile , ai putea spune ca-i noua . P.S. : de ce tocmai in mai , nu ai achitat-o inca , asa-i ? In orice caz , felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Pai a zis clar omul ca inca nu are permis Editat Martie 27, 2013 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 bun pret,are si tobe sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 Daca-i cureti (lustruiesti) galeriile , ai putea spune ca-i noua . P.S. : de ce tocmai in mai , nu ai achitat-o inca , asa-i ? In orice caz , felicitari ! Sunt incepator/novice cu motoarele, am condus doar minsk. Daca as sti cum sa curat galeriile sau cu ce ar fi ceva Debea m-am inscris la scoala (sunt in italia) pentru ca am categoria B dau doar proba practica (jaloane si oras) si dureaza o luna si o zi bun pret,are si tobe sport Daaaa se aude bestiallll de frumos, am sa fac duminica un filmulet. Problema este ca o trimit in romania,iasi si am inteles ca ar fi probleme la RAR (in italia este omologata cu certificat) dar am toba originala si o montez pe aia pt inmatriulare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 sunt si tobe sport cu omologare. ar trebui sa aiba ceva inscriptii pe ea in sensul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 o fi bine sa ai fz6 si bmw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 sunt si tobe sport cu omologare. ar trebui sa aiba ceva inscriptii pe ea in sensul asta Are scris pe certificatul de omologare si pe tobe,dar este in italiana(trebuie tradus.....poate si agreat de RAR).Dar o schimb pentru la RAR si dupa o montez pe aceasta Arrow din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max08RO Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Arata super, asfalt curat si sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 nu ai nici o problema la RAR,nu trebuie sa le schimbi,la noi nu sunt asade stricti la motoare,iti verifica doar seriile si franele frumoasa motoreta,sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 dap,nu o sa ai nici o problema la rar mai ales daca ai certificatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghizda2005 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Essti sigur ca e 2005??am si eu un fz6 din 2004 si stiu ca din 2006 s-au facut cele cu cadru negru..in 2004-2005 sunt cu cadru vopsit argintiu... sper sa nu gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 Essti sigur ca e 2005??am si eu un fz6 din 2004 si stiu ca din 2006 s-au facut cele cu cadru negru..in 2004-2005 sunt cu cadru vopsit argintiu... sper sa nu gresesc Am vazut si din 01/2004 cu motor si sasiu negru. A mea este 04/2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Felicitari, buna achizitia..la pret(corect) de Italia.. mult succes cu scoala si cu imatricularea... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Lasă galeriile așa că nu se merită să le cureți. Dureaza cel mult 2 ore până vor arăta lafel ca acum, din cauza temperaturii ridicate. Ai grijă cu crash padurile alea, dacă dai motorul pe jos posibil să îți fisureze/rupă cadrul. Sunt destule cazuri pe net cu cadre de fz6 fisurate în urma căzăturilor cu crash paduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 Felicitari, buna achizitia..la pret(corect) de Italia.. mult succes cu scoala si cu imatricularea... Asfalt uscat! Multumesc frumos Lasă galeriile așa că nu se merită să le cureți. Dureaza cel mult 2 ore până vor arăta lafel ca acum, din cauza temperaturii ridicate. Ai grijă cu crash padurile alea, dacă dai motorul pe jos posibil să îți fisureze/rupă cadrul. Sunt destule cazuri pe net cu cadre de fz6 fisurate în urma căzăturilor cu crash paduri. Eu eram bucuros ca nu trebuie sa le mai cumpar si pe alea (crash pad-uri).... Vo multumesc tuturor si deasemeni va doresc la toti asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Daca as sti cum sa curat galeriile sau cu ce ar fi ceva Cauta in magazine o solutie de curatat obiecte de inox, spre exemplu vasele de bucatarie, furculite, linguri. Eu de asta folosesc si chiar are efec. In ciuda altor pareri, va tine luciul destul de mult. Eu le lustruiesc de doua ori pe sezon. Bafta si sa te bucuri de ea. Vezi ca e o mobra excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Eu am lustruit galeriile de la hornet de câteva ori și n-au ținut decât foarte puțin. La fazer n-am apucat să fac nimic încă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torreto Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Vezi ca exista la Kronau moto o solutie cu care dai pe ele o lasi cateva minute si apoi cureti si o sa fie ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Eu am lustruit galeriile de la hornet de câteva ori și n-au ținut decât foarte puțin. La fazer n-am apucat să fac nimic încă. Pai, Honda e Honda si de aia nu tine. La noi, la FZ-uri tine mai mult, ca de aia si-a luat omu Fz. Dincolo de glume, FZ-urile sunt niste motociclete corecte, care ofera suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Mai 16, 2013 Autor Share Postat Mai 16, 2013 Gata, ready to go! Am terminat cu inmatricularea cu drumul torino-iasi-torino(pret 350 eur mi-a luat pt transport) Mai ramane permisul luna viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 Cam asa se prezinta, si tobele Arrow cu db killer pe ele. Mi se pare ca se aud foarte incet fata de alte motociclete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate