XorX Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 caut daca are cineva (vreun service) un kit de lant UZAT, singura cerinta pinioanele sa aibe toti dintii. Ma intereseaza tot kit-ul, pinion mic+ pinion mare + lant(de preferinta cu za de legatura rapida sa-l pot scurta daca e nevoie). Nu pre conteaza tipul de prindere, etc, o sa fie adaptat la un motor si un tocator de furaje. Zona Bucuresti, vin eu sa-l iau de unde e nevoie. Thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ma uit maine sa vad daca mai am ceva vechi pe la cos gunoi. Nu pastrez nimic din ce este vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 @tng multumesc mult!! oricum, nu este graba, in caz ca apare ceva si-ti aduci aminte, in loc sa-l arunci isi poate trai a doua viata. imi zici un pret sau vin cu un vin home made (cum iti place tie mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Vino sa-ti alegi orice vrei, pt ca oricum altfel le dau la fier vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 Cesar, te sun luni sa stabilim cind si unde sa vin. Multumesc Problema rezolvata. Multumesc mult Cesar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate