yusuf Postat Aprilie 2, 2013 Autor Share Postat Aprilie 2, 2013 Eu intodeauna am considerat motociclistu ca un soldat aflat intr-un razboi pentru viata lui cand iese pe strada , si diferenta o faci in armata intr-un simplu soldat si un soldat de la trupe speciale cu cat esti mai antrenat cu atat scapi mai usor dintr-un conflict chiar daca arma este acceiasi cu soldatul de rand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 3. presiune , habar nu am , cauciucul stiu ca este din 2009 uzura 30% , si oricum nu ma salva un cauciuc nou ca era murdar pe jos cand ai verificat ultima data presiunea in rotile alea? sper ca nu in 2009, nu? e unu din lucrurile care trebuie facute la inceput de sezon si destul de des de-a lungul anului. bine ca n-a fost mai rau. sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Aprilie 2, 2013 Autor Share Postat Aprilie 2, 2013 cand ai verificat ultima data presiunea in rotile alea? sper ca nu in 2009, nu? e unu din lucrurile care trebuie facute la inceput de sezon si destul de des de-a lungul anului. bine ca n-a fost mai rau. sanatate multa! si care ar fi presiunea care ar trebuii ? un sfat ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 (editat) si care ar fi presiunea care ar trebuii ? un sfat ceva ! Ar trebui sa scrie pe bicla, la mine la amindoua scrie, daca nu - o carte tehnica de pe net. Editat Aprilie 2, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 si care ar fi presiunea care ar trebuii ? un sfat ceva ! adica tu n-ai verificat presiunea de cand ai pus gumele pe motor? nu te supara pe mine, dar ai trecut cam repede pe ss. ar cam trebui sa-ti cunosti motorul singurel. consumabile, presiuni cauciucuri, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Eu de ce credeti ca am pus intrebarea cu cuciucul fatza? In marea majoritate a accidentelor de acest fel, riderii sint chiar inconstienti. Cauciuc, suspensii reglate? Ce e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Aprilie 7, 2013 Autor Share Postat Aprilie 7, 2013 Ieri am dat si eu gipsu jos totul frumos , am fost am verificat presiunea la rotii cum am fost sfatuit , era prea mare pe fata !!! asfalt uscat baietii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate