GPauL Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Are cineva in Zalau moto mai sus mentionata? E top in lista mea de posibile naked 600 si ma gandeam ca poate cunoaste cineva modelul si ma poate lamuri daca merita. Ms Paul Editat Aprilie 6, 2013 de GPauL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Merita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Vad ca esti in Londra, pe acolo nu e niciunul sa te lamuresti la fata locului? In Romania cred ca la numeri pe degete, romanilor le place Hornetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 Vad ca esti in Londra, pe acolo nu e niciunul sa te lamuresti la fata locului? In Romania cred ca la numeri pe degete, romanilor le place Hornetul. Pai aici e dilema mea, sunt peste tot insa e moto british, si nu stiu cat de impartiala e presa britanica ca o tot ridica in slavi. Trebuie sa recunosc ca e tare frumoasa si arata bine pe hartie, doar 189kile cu plinul facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Ciao. Tot trece prin Zalau unul alb cu numere de Cluj de vreo 2 ani, insa nu stiu de cat e motorul, adica daca e street triple sau speed triple. Arata bine, tehnic habar n-am. Banditi, Hornet , Z750-1000, Yamaha MT03, Kawa ZR7, Bmw k1200r, Ducati Monster, SV 650-1000.......................cam astea imi vin in cap care stiu ca sunt pe aici relativ in ton cu mobra de care scrii tu (la modul ca sunt naked si atat, singura asemanare), insa niciuna cu motor 3L precum Triumph-ul. Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 7, 2013 Autor Share Postat Aprilie 7, 2013 Banditi, Hornet , Z750-1000, Yamaha MT03, Kawa ZR7, Bmw k1200r, Ducati Monster, SV 650-1000.......................cam astea imi vin in cap care stiu ca sunt pe aici relativ in ton cu mobra de care scrii tu (la modul ca sunt naked si atat, singura asemanare), insa niciuna cu motor 3L precum Triumph-ul. Salut. Da, motorul ala caracteristic Triumph cica face motocicleta atractiva tehnic. E undeva intre v-twin si in-line 4 dupa cum livreaza puterea, din cele citite de mine. Acum eu nu stiu, nu am calarit niciodata o moto, da imi vine si mie vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 stiu ca au trecut 2 ani, dar, este cel putin una si in Zalau nu e chiar street, e sprint, dar tot in 3 pistoane si este de vanzare /index.php?/topic/727571-se-vinde-triumph-sprint-st/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Heh, da, a trecut ceva vreme. Am optat pt Street anul trecut si nu m-am uitat inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate