yoz1978 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Salut vreau sa schimb simeringurile la un CBR 1000 din 2007 si nu stiu exact cat ulei intra in fiecare telescop si ce marca de simeringuri sa cumpar (cineva mi-a spus sa nu fie prea moi ca se uzeaza repede dar nici prea tari ca lasa urme pe telescoape - dar nu stiu nici care sunt prea moi nici cele prea tari) Pe net am gasit Recommended fork fluid: Pro Honda Suspension Fluid, SS-55 (10W) - Fork fluid capacity/level: 471 ± 2.5 cm³. Ulei as vrea sa pun BelRay High Performance Fork 10w dar nu stiu daca este ok aceasta vascozitate - vreau o suspensie mai tare dar nici sa simt fiecare denivelare. Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 pai scrie cat ulei si de care trebuie sa intre chiar intrebarea ta... nu inteleg de fapt ce intrebi! orice ar fi, in manual iti da si un nivel pentru ulei, as merge mai degraba pe nivel decat pe capacitate. semeringuri orice marca mai rasarita. daca ai bani si nu te grabesti poti sa iei chiar oem. eu personal am fost multumit de all balls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 (editat) Simeringuri - OEM Uleiul nu are loc de a "intari sispensia", doar amortizeaza oscilatiile arcurilor. Schimba arcurile cu unele mai ferme, dar vorbinde de un RR, ar trebui sa fie deja ferme. Editat Aprilie 8, 2013 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Vorbeste cu Balamuc si te va rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate