ionas_gpz Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-stender+moto+enduro++cross%2cnou!!!+140ron+dimensiuni32cm+si+ridicat+40+cm+trans+-187993.html A cumparat cineva standerul asta?Merita banii? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 6 Euro iei pe el la fier vechi. Deci nu ai ce sa risti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 6 Euro iei pe el la fier vechi. Deci nu ai ce sa risti. ) ma refer daca sunt ok? sau pun mobra pa'el si se indoaie sunt fiabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai vezi ca el costa 140 de lei, de fapt. Io m-am jurat ca n-am sa cumpar niciodata nimic de la astia care baga pret mic ca sa apara anuntul in primele pagini si de fapt pretul e altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai vezi ca el costa 140 de lei, de fapt. Io m-am jurat ca n-am sa cumpar niciodata nimic de la astia care baga pret mic ca sa apara anuntul in primele pagini si de fapt pretul e altul.nuu,l-am comandat.152 ron cu posta inclusa.Pe luni cica ajunge. Va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai tu ne-ntrebi de el DUPA ce l-ai cumparat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai tu ne-ntrebi de el DUPA ce l-ai cumparat?!L-am comandat acu' 48 secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai si? Ai intrebat de el acu 22 de minute. La ora asta lumea e pe la munca, nu prea intra multi in 22 de minute. Ma rog, treaba tam banii tai, nu stiu de ce ma agit... Scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai si? Ai intrebat de el acu 22 de minute. La ora asta lumea e pe la munca, nu prea intra multi in 22 de minute.Si tu esti somer ca si mine atunci =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 L-am comandat acu' 48 secunde l-ai comandat pentru hornet? scrie clar acolo CROSS.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 l-ai comandat pentru hornet? scrie clar acolo CROSS..serios?:)nu am vazut ) Pentru cross l-am luat.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-stender+moto+enduro++cross,nou!!!+140ron+dimensiuni32cm+si+ridicat+40+cm+trans+-187993.html A cumparat cineva standerul asta?Merita banii? Multumesc! Sunt ok,are o cunostinta si este multumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 pus fieru pe unu din asta azi... isi face treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 pus fieru pe unu din asta azi... isi face treaba.ce mobra? ce greutate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Multumesc pentru raspunsuri.Abia astept sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Sa-l folosesti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 E ok. La mine nu calca rotita aia din interior cum trebuie, si calca fier pe fier cumva, pe axul rotitei. Dar iti faci treaba cu el, la banii astia. De solid e solid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Rotita are tendinta sa iasa de pe axul ei. Trebuie asigurata cumva. Eu am facut o gaura in lungul axului, am filetat-o si am asigurat rotita cu un surub si o saiba mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) l-am luat.Era putin inalt pt moto meu dar l-am facut si functioneaza brici,sunt multumit Editat Aprilie 16, 2013 de ionas_gpz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Am uitat sa-ti spun: stander-ele de cross sunt pentru motorete cu garda la sol mare si masa mica, sub 150kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Nici la mine nu incapea fara sa ridic un pic de spate. Asta pana cand i-am reglat suspensiile pe greutatea mea, si e ok acum, intra usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Scrie in instructiunile de utilizare: sarcina maxima - 150 kg. Si asta ar fi un motiv pentru care nu e potrivit pentru vitezane, touringuri, choppere, nakeduri, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 cine (unde) vinde produsul asta? are cineva un link updatat (care sa mearga)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 http://sprintmotors.ro/Accesorii%20moto/6/Stander%20moto/91/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Mai 11, 2013 Autor Share Postat Mai 11, 2013 eu l-am luat cu 152lei livrat acasa. Foarte multumit de el.Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate