Andrei/KLX Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Scurta plimbare in judetul PRAHOVA : GAGENI, COCORASTII MISLII, TIPARESTI, CARJARI, MALAESTII DE JOS, COTOFENESTI, POIANA VARBILAU, padurea CAZACU si retur. 45,149824 N, 25.995302 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 bravos ,scurta dar frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 frumoasa motocicleta...da nu ai gasit si tu vreo balta ceva, parca e prea curata si nu-i sta bine sau pozele sunt facute inainte sa pleci..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack84 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 frate cand treci prin zona valea prahovei anunta-ma sa iesim cu mobrele la o plimbare pe traseele stiute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Faina mobra dar nu-i sta bine pe asflat/beton si curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Aprilie 26, 2013 Autor Share Postat Aprilie 26, 2013 Cand am facut pozele eram la jumatatea drumului, motocicleta e curata pentru ca am mers tot drumul pe asfalt. Lipsa mea de experienta in off-road isi spune cuvantul. Deocamdata noroaiele de pe drumurile forestiere sunt adinci si inselatoare.Oricum multe drumuri asfaltate sunt pline de gropi si numai bune de enduro. Am retinut JACK84, cand ies pe valea Prahovei, valea Slanicului sau valea Teleajanului te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dragos93 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Scurta plimbare in judetul PRAHOVA : GAGENI, COCORASTII MISLII, TIPARESTI, CARJARI, MALAESTII DE JOS, COTOFENESTI, POIANA VARBILAU, padurea CAZACU si retur. 45,149824 N, 25.995302 E da-mi te rog un pm cu id de mess sunt din zona si eu poate iesim la o plimbare intr-un weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate