Sari la conținut

Relanti , engine check ..Yamaha r6 03


Abused
 Share

Postări Recomandate

Salutare ,

De cateva zile au cam inceput problemele .. primul lucru care l-am observat de cat am cumparat motocicleta a fost problema la relanti care nu este stabil (urca si coboara undeva la 200 - 300 rmp) . Foarte recent a aparut si problema la pornire ... de cele mai multe ori motorul porneste fara nici o problema dar nu mereu .. problema apare cand incerc sa pornesc motorul se aprinde becul galben pe bord care indica o problema la motor ( aceasta problema nu este constanta ... daca incerc de mai multe ori porneste , asta se intampla numai la pornire ) . Astazi am avut ceva probleme cu motocicleta care pur si simplu se oprea cand nu era accelerata ( daca merg simt ca isi pierde din putere , as spune ca da si rateuri , in momentul cand trag ambreajul sau o las pe neutral nu o las la relanti iar daca continui sa accelerez este ok pana cand ma opresc . Dupa ce intorc imediat cheia in contact OFF/ON porneste fara nici o problema , asta numai cand intorc cheia OFF/ON . Sa fie oare din cauza ca am spalat motocicleta la spalatorie si sa fi ajuns apa pe unde nu trebuie ?)

Daca cineva a intampinat problemele astea va rog sa ma ajutati , multumesc .

Editat de Abused
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.Sa fie oare din cauza ca am spalat motocicleta la spalatorie si sa fi ajuns apa pe unde nu trebuie ?

Bine ca ai dat toate detaliile.. sunt sigur ca de aici se trage totul, incearca sa cureti contactele electrice cu spray destianat acestui lucru si revino cu alte detalii. :)

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am sa schimb bujiile in weekend-ul asta sa vad cum se comporta dar celelalte probleme sunt inainte de a spala motocicleta ... chiar nu stiu dc se aprinde acel beculet galben si nu da scanteie .



Am uitat sa specific ca problema nu apare imediat cand pornesc motorul .. porneste ... totul este ok , merg cu motocicleta minute bune ... as putea spune undeva la 10 km ... dupa care apare problema ... m`am uitat si la temperatura nu cred ca ar avea foarte mare legatura .... pentru ca nu apare problema mereu la aceias temperatura .

Editat de Abused
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok . Cand incerc sa pornesc motocicleta suna ca si cum nu ar avea baterie urmat de becul galben pe bord ( se aude un sunet scurt ca si acel sunet auzit cand bateria este moarta ) , daca incerc de mai multe ori pana la urma porneste si nu are nici o problema ( incerc sa misc si mototcicleta in momentul in care incerc in repetate randuri ) .

 

Cred ca TNG ar putea avea dreptate in legatura cu bobinele de inductie .. ( fac acelas drum in fiecare zi ... problema cu pierderea de putere si relanti foarte scazut se intampla cam la aceias distanta parcursa sau timp , totusi nu inteleg oare de ce daca incerc sa pornesc motorul imediat fara sa misc cheia pe OFF/ON in contact porneste dar cu acelas relanti foarte scazut .. si daca intorc cheia OFF/ON porneste si problema dispare )

 

Multumesc de raspunsuri tuturor .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...