Teddydk Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) salut baieti, de curand mi-am schimbat ambreiajul la un r6 din 2003, placute de frictiune, arcuri+placutele metalice si cablu de ambreiaj, acum problema este ca se apasa foarte greu, unde este greseala? apas ambreiajul de 2-3 ori si deja am febra la mana....ma poate ajuta cineva cu o lamurire?!? unde? ce am gresit? Editat Aprilie 22, 2013 de Teddydk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 arcurile sunt noi... bine, daca ai facut reglajele de la cablu ca in manual. verifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) hmmm, reglajele sunt ca la carte, m-am documentat foarte bine inainte, doar k dilema mea era ca merge foarte greu, nu patineaza nu are alta problema, ok, de la arcuri sa fie ms frumos Editat Aprilie 22, 2013 de Teddydk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 n-ai pentru ce! unge totusi si cablul ala de ambreiaj si verifica sa fie pozat pe unde trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Arcuri noi cu rezistenta ridicata, si , sau, insertia cablului putin mai groasa. Editat Aprilie 22, 2013 de leloy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 Arcuri noi, si , sau insertia cablului putin mai groasa. arcurile sunt noi, cablul de ambreiaj este universal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 salut baieti, de curand mi-am schimbat ambreiajul la un r6 din 2003, placute de frictiune, arcuri+placutele metalice si cablu de ambreiaj, acum problema este ca se apasa foarte greu, unde este greseala? apas ambreiajul de 2-3 ori si deja am febra la mana....ma poate ajuta cineva cu o lamurire?!? unde? ce am gresit? Ce ambreiaj ai folosit? SRK de la ebc? Daca da ,sa stii ca este normal...kitul de la EBC vine cu arcuri tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 Ce ambreiaj ai folosit? SRK de la ebc? Daca da ,sa stii ca este normal...kitul de la EBC vine cu arcuri tari. da, acela este...se mai lasa acele arculete? Ce ambreiaj ai folosit? SRK de la ebc? Daca da ,sa stii ca este normal...kitul de la EBC vine cu arcuri tari. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 O sa se mai lase cand o sa se mareasca antebratul tau! Am glumit..se mai lasa in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 O sa se mai lase cand o sa se mareasca antebratul tau! Am glumit..se mai lasa in timp. ), astept ) dar nu pot sa ii schimb arcurile? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Nu nu, te scuteste si de abonament la sala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 ), astept ) dar nu pot sa ii schimb arcurile? :-? mai bine le lasi asa, te obisnuiesti intr-o saptamana, maxim doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate