IulianGM Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Salut,am si eu un Suzuki Bandit 1200 S an 2004 la care i-am schimbat bujiile si filtru de aer,i-am curatat si sincronizat carburatoarele,motorul functioneaza bine dar cand decelerez scoate un fum alb daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Scoate permanent "fum alb"? Sau doar dimineata, pe racoare (e posibil sa fie condens daca e asa). Ideea e ca daca avea racire pe apa intelegeam dar asa, e posibil sa arda ulei intr-un fel anume... si e de fapt bleu-deschis nu chiar alb alb... Cum sta cu nivelul de ulei? Cam cat "mananca"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 doar sa fie benzina cu apa ..mai multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Putine detalii ai dat, daca emanatiile de fum alb sunt cu motorul cald, posibil ulei ars ( calitate ulei, sau ulei uzat inecat cu benzina, segmenti sau simeringuri supape ), la rece , condens, filtru de aer necorespunzator insa masoara-i compresia si te vei edifica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Vezi ca ti-am schimbat titlul topicului - "problema carburator" nu-si avea locul acolo @leloy - cel mai complet raspuns, avand in vedere datele putine pe care le-a dat omul cu problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Fum alb pe decelerare sunt simtome de semeringuri de supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate