rollandstich Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Va salut . Dupa ce am frecat jumate de zi nenea Google si forumuri peste forumuri nu am reusit sa gasesc un magazin care are de vanzare termostat de Honda CBF600 Sa din 2006. Daca stie cineva HELP please. Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 22, 2013 Admin Share Postat Aprilie 22, 2013 1.Data viitoare fi atent unde deschizi topicuri, ti l-am mutat la service! 2.Ia termostatul si mergi la orice magazin auto, sunt compatibile, doar sa aiba aceleasi valori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Dacă găsești pe undeva postează aici că am și eu nevoie pentru un africa twin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Exista un loc unde hasesti sigur: Honda Romania. Chiar daca nu il au pe stoc ti-l aduc in cateva zile, au orice piesa originala la orice model de moto din ultimii 15-20 de ani. Am comandat eu piese de CB500 din '94, pentru CBF 2004-2007 gasesti sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Salutare, am cateva din astea Aveti si PM. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollandstich Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 Scuze pentru postarea gresita si multumesc pentru mutare. Dar in alta ordine de idei am inteles ca si de la CBR F2,F3 sau F4 sunt la fel .Ce nu inteleg ca un termostat de masina (ma gandesc cele standard)sunt undeva la 60-80 RON si pentru moto cer 110 euro. Si de aici mi-a venit ideea de a posta sa vad daca o pot inlocui cu una de masina bineinteles daca corespunde diametru ,temperatura de deschidere s.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate