vampirroman Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Modific motocicleta First Bike Speed 125,unde am taiat codita de pe spate si am demontat motorul + carene de pe cadru cu ideea de al schimba cu unul mai durabil. Intrebare: Stie cineva de unde pot achizitiona un alt motor de maxim 150cmc cu posibilitatea de prindere? Reply cu post pentru sugestii va rog! Multumesc Editat Aprilie 24, 2013 de vampirroman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 motor de honda cbr 125 sau kymko quanon. Dar nu prea cred ca se merita investitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampirroman Postat Aprilie 24, 2013 Autor Share Postat Aprilie 24, 2013 Multumesc ! Totusi are o asa zisa valoare sentimentala si o vreau mergand in doua:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Usor,usor o faci tu sa mearga,Succes!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampirroman Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 Usor,usor o faci tu sa mearga,Succes!! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionuttsg Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Pe aceleasi prinderi nu cred ca o sa gasesti. Dar un motor de 125 de aprilia rs am eu de unde sa iti fac rost. are un prieten cateva rs-uri de 125 la dezmembrat. lasa-mi PM daca esti interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampirroman Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 Pe aceleasi prinderi nu cred ca o sa gasesti. Dar un motor de 125 de aprilia rs am eu de unde sa iti fac rost. are un prieten cateva rs-uri de 125 la dezmembrat. lasa-mi PM daca esti interesat Iti multumesc mult dar am nevoie de un motor pe lant nu pe curea, daca ai putea face rost de niste informatii despre, ai fi un fel de spirit virtual:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Am eu motoare noi de 50, 125, 150 si 200, racite cu aer cu cvt (marca Huatian) sau cutie manuala (marcile Kinroad si Hi-Bird). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Si eu as vrea sa schimb motorul dar la un derbi gpr de 50 ... m-ar interesa si pe mine un pret informativ la ceva motor de 125. Sa ai bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Iti multumesc mult dar am nevoie de un motor pe lant nu pe curea, daca ai putea face rost de niste informatii despre, ai fi un fel de spirit virtual:) rs 125 pe curea? =))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionuttsg Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 rs 125 nu are motor pe curea :| , nici macar rs 50. sunt motoare cu transmisie pe lant in 2 timpi , 6 trepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Sa ai bafta! Sa fie! Eu am numai motoare in 4 timpi. Noi in 2 timpi cu specificatii europene nu se mai fac pentru motociclete, scutere sau atv-uri din cauza legislatiei UE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate