JOker Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 eu ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 eu o sa sar peste asta....doar pm frate is 400 si ceva km pana la cluj si pe un motor ca a lui radu sau a lui bogdan/andrei etc. te doare-n **** da eu?? cu 125?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 ai toate sansele sa ajungi, sa bei o bere si apoi sa ajung eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 am si eu o intrebare... cum deja stiti vreau sa schimb tiganca( cu parere de rau ) si vreau sa fac un credit la banca pentru vre-o 3000 de coco. eu am salar minim pe economie in cartea de munca dar cum pozitia care o am in firma imi permite sa operez la ITm cand vreau eu .... si acuma intrebarea .... cam ce salar mi-ar trebui sa am in cartea de munca ca sa pot lua un credit de 3000 de euro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutza Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 ai toate sansele sa ajungi, sa bei o bere si apoi sa ajung eu ne'ai aratat atunci pe magura ...safety first andrei! tin cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 noi ne gandeam asa: plecare vineri dimineteaza, sosire duminica seara si nu doar pana la Brasov ci pana la Cluj, si asta exact pe data de - 25-27 mai 2007 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Transilvania Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 La intalnirea de la Cluj a fost bine reprezentat Neamtul anul trecut, lucru care se va intampla si anul asta, desi ultima parte din drum e groaznica pt speeduri, daca se tine in acelasi loc. In schimb, daca preferati sa veniti prin Lacul Rosu, de la Gheorgheni si pana la 30 de km de locul intalnirii e asfalt ca in palma, cu viraje unul dupa altul, dar si zone drepte de dat blana maxima. Plus ca ne adunam grup mai mare in felul asta. Dar mai e timp de stabilit o groaza pana atunci, vremea sa ne ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 mda..oricum la cluj nu am cum sa merg. las k o sa avem noi timp si de o iesire la BV cine-o vrea sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 La intalnirea de la Cluj a fost bine reprezentat Neamtul anul trecut, lucru care se va intampla si anul asta, desi ultima parte din drum e groaznica pt speeduri, daca se tine in acelasi loc. In schimb, daca preferati sa veniti prin Lacul Rosu, de la Gheorgheni si pana la 30 de km de locul intalnirii e asfalt ca in palma, cu viraje unul dupa altul, dar si zone drepte de dat blana maxima. Plus ca ne adunam grup mai mare in felul asta. Dar mai e timp de stabilit o groaza pana atunci, vremea sa ne ajute adica 20-30 de motoare la un drum asa lung, hmmm... ...filme neica !!! Teoretic se poate (si da si foarte bine... la poza ), practic insa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 (editat) ce onorat sunt! mi s-a spus azi "marsh" de la unul dintre noi nu dau nume. mersi mult! esti no#1. Editat Martie 9, 2007 de TiBi<Urban Rangers> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ce onorat sunt! mi s-a spus azi "marsh" de la unul dintre noi nu dau nume. mersi mult! esti no#1. Toarna-l . Apropos te-am vazut azi prin centru ... super nsr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 vreo iesire weekend-ul asta..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ce onorat sunt! mi s-a spus azi "marsh" de la unul dintre noi nu dau nume. mersi mult! esti no#1. asa ne alintam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 asa ne alintam noi da...mi s-a explicat Toarna-l . Apropos te-am vazut azi prin centru ... super nsr hehe thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 A fost un accident azi in Bc ... mi-au spus niste idioti ca erau pe trecerea de pietoni si un motociclist ("mosneag " dupa spusele lor ) era sa intre in ei , a pierdut controlul si a cazut . Avea cam 30-40 km /h . Mai si radeau ca prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 si eu am avut marti accident datorita unei vaci cu un megane...sa vedem ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 lol piticule...am auzit de patania ta......am auzit ca si ceva nana sa vad ce ma fac eu......ca sunt incepator tre sa merg doar noaptea sa ma feresc de vaci nebune sau boi nebuni piticule si esti intreg...tu.....si motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 e intreg..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 sub casca exista ceva dubii, zici ca-i kamikaze uneori, dar daca nu ar fi asa nu ar mai fi el! pt andrei: fazer-ul care a trecut cand eram la pod la margineni (tot argintiu si tot '98-'99, e din bacau, stii ceva?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 sub casca exista ceva dubii, zici ca-i kamikaze uneori, dar daca nu ar fi asa nu ar mai fi el! pt andrei: fazer-ul care a trecut cand eram la pod la margineni (tot argintiu si tot '98-'99, e din bacau, stii ceva?) e tot din Bacau si fazer-ul ala, eu stiu doar ca e un prieten bun de-al lui Ion Creanga(al nostru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 dap...e din bacau, e din 98 fazarul. pe tip il cheama liviu, si stiu ca are garajul pe la margineni.... mai mult nu stiu (dar aflam) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuck off...road`s! Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 "LORD"-ule..esti un baiat de nota zece,iti multumesc personal pt intentiile bune si dupa cum vezi mai sus chiar incerc sa-ti urmez sfatul,daca nu se poate...stii vorba ceea:"De unde nu este,nici Dumnezeu nu cere!"...si vorba ceea(lalta,a noastra):"Daca Dumnezeu nu cere de unde nu este,...dam noi!" Sper sa nu fie cazul,sa auzim numai de bine...Pa si iar pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 "LORD"-ule..esti un baiat de nota zece,iti multumesc personal pt intentiile bune si dupa cum vezi mai sus chiar incerc sa-ti urmez sfatul,daca nu se poate...stii vorba ceea:"De unde nu este,nici Dumnezeu nu cere!"...si vorba ceea(lalta,a noastra):"Daca Dumnezeu nu cere de unde nu este,...dam noi!" Sper sa nu fie cazul,sa auzim numai de bine...Pa si iar pa. nu cred ca sunt singurul din Bacau care crede ca ar fi bine ca acest scandal sa ia sfarsit, si nici nu cred ca trebuie deschis un topic special pt a mi se aduce multumiri mie(drept urmare se muta acest topic la alte discutii). Numai bine tututor si sa incercam sa ne vedem cat mai mult pe 2 roti, ca asa ne sta cel mai bine zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 (editat) asa e ...a fost multa apa la moara nu merita !!!! Editat Martie 15, 2007 de LordRhadoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 mi-am comandat si eu acest accesoriu pentru motor. E facut pentru CBR 600F da merge si pe NSR-ul meu am vb cu aia deabia astept sa imi vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate