shogun Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 dragut.la ce pret e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 100euro ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 /index.php?showtopic=45975 tare de tot.......citeste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 e 500 euro ora... tu nu vezi ca o aratat blonda 5 degete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 e 500 euro ora... tu nu vezi ca o aratat blonda 5 degete? oo daaa ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 wa care are chef de plimbari noaptea?poate vrb pe mess ca am chef sa ma plimb si ma plictisesc singur:)chiar azi nu vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 noaptea? poate la vara da dar acum e super frig noaptea. no way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 nu e asa frig, si e fain fara trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 aha e fain seara\noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 aha e fain seara\noaptea E fain numa' ca ai sanse mici-mici sa te vada vreun bmw negru. ...Care este! (Andrei stie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 un 330xd..... mare grija!!!! are ciuda!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 are ciuda?da ce a patit? doar nu vrea sa intre in noi cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 ) nu in noi...peste noi...ne crede mai mici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 care-i faza cu BMW-ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2OsE8qad-Aw un filmulet nou acolo....cei cu cont astept un comment si un vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Isle of Man TT 2007 Centenary Special - 26 Mai - 8 Iunie Merge Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Isle of Man TT 2007 Centenary Special - 26 Mai - 8 Iunie Merge Cineva? Mergem toti ...... da peste vreo cativa ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 @ nazi...dak nu cunosti de ce vb... eu cu radu chiar vb sa mergem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Isle of Man TT 2007 Centenary Special - 26 Mai - 8 Iunie Merge Cineva? mergi si tu, ce bine , credeam ca numai eu cu Andrei vrem sa mergem Mergem toti ...... da peste vreo cativa ani . lasa ca te conviongem si pe tine @ nazi...dak nu cunosti de ce vb... eu cu radu chiar vb sa mergem.. ramane cum am stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 @ radu dap.... abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 @ radu dap.... abia astept trebuie sa hotaram din Anglia cum mergem, cu avionu sau cu vaporul, sa vedem si Tibi ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) dap @tibi...sa ne anunti si pe noi k sa stim cati bani pune deoparte pt transport... @radu....sa vb la hotel si pt un loc pt tibi Editat Aprilie 17, 2007 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 dap @tibi...sa ne anunti si pe noi k sa stim cati bani pune deoparte pt transport... @radu....sa vb la hotel si pt un loc pt tibi vorbim , numai ca tibi poate are altceva stabilit, daca nu il luam in hotel cu noi, ia zi Tibi? oricum poate mai convingem si pe altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ce bine ... veniti sa ma vedeti !!! si eu care credem ca nu am sustinatori din romania !!! mai greu a fost pana am gasit sponsori atat de nebuni care sa-mi dea moto de compertitie dar pana la urma am semnat contractul! daca vreti : radu si andrei mai am 2 locuri in staff-ul meu personal libere, poate va trec consilieri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 uraaaa....!!! abia astept @bogdan....dap consiler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate