83CAG Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 e cineva binevoitor sa ma insoteasca pe 24 mai pana la brasov? nu de alta... dar vreau sa ma iau dupa el. dar sa nu ma invete prostii. macar pana la onesti. putem merge impreuna si vor mai fi doritori, putem deschide un topic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 la braos vma duc la o intrunire cu firebladeri.... credeti ca ma puteti ajuta? nu de alta... dar mi-e frica putin pe oituz.... si m-as lua dupa voi, cei cu mai multa experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu mai stiu de la cine am auzit ca tu dai motoru pe o roata, si acu zici ca tie frica pe oituz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 nu stiu de la cine ai auzit.... dar o sa ma obisnuiesc pe drumuri. luni plec la iasi si nu cred ca o sa fie probleme a venit intrerimp si plasticu.... deci care vine la brasov pe 24? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) luni plec la iasi si nu cred ca o sa fie probleme Si in ce zi, daca nu sunt probleme, preconizezi sa ajungi? Editat Mai 17, 2008 de cabo de hornos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 hmmm..... daca merg toate bine.... tot luni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 luni ploua... ...o sa fii o muratura pe motor ai grija cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 daca ploua nu merg.... m-am uitat acum... nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 @mertan, te-a agatzat ieri Militia, ca am vazut ca opreau la greu (si tu nu erai tocmai in regula) ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 @mertan, te-a agatzat ieri Militia, ca am vazut ca opreau la greu (si tu nu erai tocmai in regula) ??? frate nu ma enerva. ieri am dat poligonul si l-am luat. luni imi iau permisu. si luni ies cu motoru.ieri am fost toata ziua in poligon. nu stiu de ce iti pasa tie de mie. eu nu am zis nimic de tine niciodata. nu stiu de unde scoti tu informariile astea. carei problema ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 frate nu ma enerva. ieri am dat poligonul si l-am luat. luni imi iau permisu. si luni ies cu motoru.ieri am fost toata ziua in poligon. nu stiu de ce iti pasa tie de mie. eu nu am zis nimic de tine niciodata. nu stiu de unde scoti tu informariile astea. carei problema ta? Ieri mergeai spre Iasi cu masina, si am vrut sa te sun, ca erau vreo 3 radare pe drum, dar deja vorbeai la telefon. Am vazut ca nu iti mergea faza scurta pe dreapta, si ei opreau si pe cei cu defecte de-astea. Vroiam sa stiu daca te-au oprit, sau ai trecut neobservat. Deci ieri nu ai fost toata ziua in poligon . De ce ai dat asa de tarziu poligonul??? Nu te programasera mai devreme??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 pai unde era control am mers in spate la tiruri sa nu ma vada. si poligonu l-am dat la ora 14.00 ma gandeam ca m-ai vazut pe motor. CEI CARE VOR SA MEARGA LA BRASOV PE DATA DE 24 MAI SA IMI COMUNICA NUMARUL DE PERSOANE. CA SA IMI FIE MAI USOR SA CAUT O CAZARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 pe rand...va rog frumos...nu toti asa buluc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 CEI CARE VOR SA MEARGA LA BRASOV PE DATA DE 24 MAI SA IMI COMUNICA NUMARUL DE PERSOANE. CA SA IMI FIE MAI USOR SA CAUT O CAZARE. cati sunt pana acu? platesti tu cazarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 nu lucrez la banca... vom fi cam 20 de motoare cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 nu lucrez la banca... vom fi cam 20 de motoare cam asa. 20 de moto va intalniti la bv?? sau 20 plecati de la bc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 pai acolo ne intalnim vreo 20 maxim.... poate pe drum mai racolam noi pe altii sau altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 depinde pe unde iesi din bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 depinde pe unde iesi din bacau prin spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Acum 10 minute a luat unul cu gsx-f 600 rosu o cazatura in fata la mall . A atins putin un logan de pe margine . Motociclistul e ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 cred ca il stiu pe baiat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Acum 10 minute a luat unul cu gsx-f 600 rosu o cazatura in fata la mall . A atins putin un logan de pe margine . Motociclistul e ok . Mai multe detalii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) Mai multe detalii??? Avea vreo 50-60 km/h , era fix in fata la selena(de langa mall) , a franat brusc si a culcat motorul . Nu mi-am dat seama ce se intamplase . motorul nu e chiar rosu , e de un portocaliu rosiatic ...cam atat. Editat Mai 24, 2008 de Calin_Bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 numar... ceva? defapt...mertzanush..sspune tu daca tot il cunosti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 numar... ceva? nu am apucat sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate