stres Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Am vazut in vacanta la o nepoata de-a mea un puzzle de 54 de piese cu un chopper super dar crapam de ciuda ca pierduse jumate din piesele lui asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar si eu unu.Am cautat tot Bacaul si n-am gasit.Stie cineva de unde pot cumpara asemenea puzzle? PS:nu radeti de intrebarea mea,va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Am vazut in vacanta la o nepoata de-a mea un puzzle de 54 de piese cu un chopper super dar crapam de ciuda ca pierduse jumate din piesele lui asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar si eu unu.Am cautat tot Bacaul si n-am gasit.Stie cineva de unde pot cumpara asemenea puzzle? PS:nu radeti de intrebarea mea,va rog La benzinariile MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 nepoata?? ori ai 50 si de ani... ori ai un frate/sora mai mare care are copil.... si gasesti si la metro, mol, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Nu-i nici una,nici alta Diferenta dintre tata si sor-sa(adica bunica nepoatei mele) e destul de mare(nush cat exact) si ea s-o maritat mult mai devreme decat tata.De asta am ajuns sa am nepoti. Merci de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 in cazul asta nu e nepoata...dar nu mai conteaza la ora asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) Nu-i nici una,nici alta Diferenta dintre tata si sor-sa(adica bunica nepoatei mele) e destul de mare(nush cat exact) si ea s-o maritat mult mai devreme decat tata.De asta am ajuns sa am nepoti. Merci de raspunsuri. stai putin.. sora lui taica-tu e matusa ta ...si fii ei sunt verisorii tai.. sau cum boala?? Fa-ne un arbore genealogic Editat Ianuarie 21, 2007 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Da,mai,ai nimerit-o.Iar unul din verii mei are si o fata,care e nepoata mea(de fapt,toti au familie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Doar fiindca v-am multumit ca mi-ati raspuns la intrebare nu inseamna ca nu mai astept si alte pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Doar fiindca v-am multumit ca mi-ati raspuns la intrebare nu inseamna ca nu mai astept si alte pareri Chiar mai vrei si alte pareri ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 In legatura cu puzzle-ul cu motocicleta,da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 (editat) E fata .. poza nu e prea reusita , dar in realitate .............e fata ...si arata chiar ff bine Editat Ianuarie 23, 2007 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 "fie esti un baietel in cautarea identitatii sexuale (nu trebuie sa iti fie rusine sa fii diferit) sau esti o fata urata care arata ca un baietel in cautarea identitatii sexuale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 She's got the Jack . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 1.nu asta v-am intrebat 2.nu-i vina mea ca ala e prost si nu vede bine. @klin,merci de compliment . @Alex,baietul te-o contrazis in legatura cu ce ziceai tu mai demult.Mai ai vreun argument? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 @Alex,baietul te-o contrazis in legatura cu ce ziceai tu mai demult.Mai ai vreun argument? Ce ziceam eu mai demult??? Ca sa argumentez iar subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) spuneai ca sunt urata.Daca mai vrei sa citez vreun post de-al tau,o mai fac. Adik tu esti urata si cu multa forta fizica. Ne fac placere asemenea impresii din partea ta, barem nu mai trebuie sa ne dam noi cu presupusul. Ne pare rau dak s-a dat vreun pedofil la tine, cu sigurantza a fugit urland. Cam asa facem si noi cand te vedem. Asteptam sa te vedem la concursuri de haltere, culturism si alte de astea, sa-ti pui in valoare fizicul tau de invidiat de bufnitza cracanata. Ai subiectul,acum treci la treaba (desi eu prefer s-o lasi balta ) Editat Ianuarie 25, 2007 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 spuneai ca sunt urata.Daca mai vrei sa citez vreun post de-al tau,o mai fac. Ai subiectul,acum treci la treaba (desi eu prefer s-o lasi balta ) Impusca-te si gata, impusca-te . Ai face un mare serviciu omenirii.Ti-am fi pururi recunoscatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 (editat) stresule... in ziua in care ai sa-ti schimbi avatarul cu orice alta poza, fie ca-i peisaj de iarna sau vara, fie ca-i masina, motor sau cai verzi pe pereti (sau nu... lasa-i pe astia doar pt tine), promit sa-ti fac o cinste s-o tii minte ! ...parerea mea ! Editat Ianuarie 26, 2007 de Shamok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Mai am un an pana la A1 ! Azi implinesc 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Mai am un an pana la A1 ! Azi implinesc 15 La multi ani! avem gatu uscat cu totii sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 @kalin..... la multi ani p.s. seceta nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Mai am un an pana la A1 ! Azi implinesc 15 La multi ani!Sa cresti mare si voinic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 timp de-o luna o sa fiu pieton... ambreiajul rupt .... ast6a este. recuperam la barulet!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Merci de urari ! Va dau o bere cand ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 @joker.... ce facushi mamaie?? oricum...si in baruletz tu esti cam scump la ochi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate