DDU Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 ..."and big bore acceleration with more than 100 horsepower on only 175Kg of dry weight"... Muaammaa fratilor! Ce fiara mai e si asta? Evident ca e dificil de controlat intr-un raid hard-enduro.. dar la o tentativa de iesire in decor pe drumuri accidentate banuiesc ca nu ar fi asa ucigatore! http://www.bikersunite.com/news/details/ne...m.asp?NewsID=17 Ideea ar fi ca m-am indragostit de motoreta asta doar privind-o! Ma intereseaza foarte mult care sunt parerile voastre vis-a-vis de modelul asta si daca se merita sa i se monteze un kit enduro. Stie cineva mai multe amanunte decat cele din link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 poi nimic? Fara pareri? Cam la fel a raspuns si fata de la Imsat Maritime (reprez. ducati)din c-ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 e supermoto. vedea-te-as cu asta pe drum forestier, nu zic mai rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 ca de obicei designul ducati te da pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 e supermoto. vedea-te-as cu asta pe drum forestier, nu zic mai rau... evident ca doare la popou ... poi noh ca am intrebat si daca se poa' monta un kit enduro?! ca de obicei designul ducati te da pe spate deh, incep sa iubesc italianca asta ... da' nu stiu cat o sa ma coste distractia fir-ar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 o sa fie ducati ...adica scumpa si prretentioasa si e asemanatoare cu ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 o sa fie ducati ...adica scumpa si prretentioasa si e asemanatoare cu ktm asemantoare la fizic , dar mai subtire!!! ca la performante se vede treaba ca are cam multa putere Ducati-ul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) despre kit enduro eu zic sa nu prea te gandesti. ducati+u asta e un fel de multistrada supermoto. astia de la ducati nu prea se axeaza pe enduro. uite'te la pozitionarea traseului de avac+ racirea cu aer Editat Noiembrie 16, 2006 de dorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Cam asa arata versiunea prezentata la EICMA: (Copyright Mike Werner's Blog, bla, bla...) Are cam zero aplicabilitate pe teren, chiar si cu kit de enduro. Cred insa ca-i destul de interesanta pe un traseu virajat. Insa probabil vei sta tot timpul cu un strat de morcovi+familia de iepuri aferenta in anus la manevrele mai dubioase. Oglinzile alea sunt ieftine poate doar pentru Bill Gates. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 arata intr un mare fel..deja stau cu batista si balesc pe aci. 100 HP ??wtf... bafta mare la ..implinit visul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 Cam asa arata versiunea prezentata la EICMA: (Copyright Mike Werner's Blog, bla, bla...) Are cam zero aplicabilitate pe teren, chiar si cu kit de enduro. Cred insa ca-i destul de interesanta pe un traseu virajat. Insa probabil vei sta tot timpul cu un strat de morcovi+familia de iepuri aferenta in anus la manevrele mai dubioase. Oglinzile alea sunt ieftine poate doar pentru Bill Gates. Ai dreptate ... si cu oglinzile ; interesante ! Chiar e o Multistrada 1100 ds md ptr 2007 . am observat ca ar fi o moto solo... nu vad scaritele pasagerului(nu ca nu se pot monta ulterior) si are racirea pe aer-ulei ... aclo se vede un radiator mic pentru racirea uleiului. hmm.. frumoasa si nervoasa pare, insa tind sa cred ca nu e chiar genul meu si macar s-o vad pe viu plus un mic drive-test . Reprezentanta din Ro. nu cunoaste modelul asa ca nu am primit informatii mai mult decat pe site-urile externe. arata intr un mare fel..deja stau cu batista si balesc pe aci. 100 HP ??wtf... bafta mare la ..implinit visul de asta mi-e frica si mie 100hp ptr o supermoto?! Uau! Nu ma simt pregatit ptr asta, dar as vrea s-o incerc! despre kit enduro eu zic sa nu prea te gandesti. ducati+u asta e un fel de multistrada supermoto. astia de la ducati nu prea se axeaza pe enduro. uite'te la pozitionarea traseului de avac+ racirea cu aer cam asa e.. de ar fi avut macar un scut ..ceva si racirea pe apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Ar fi interesant sa vedem cum s-ar descurca cu un kit enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 Ar fi interesant sa vedem cum s-ar descurca cu un kit enduro Cam asta visez si io ... da' cica nu se prea poate, zice dealeru' Ar fi belea endurizata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate