vLD Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 se auzea o bataie in motor, l am desfacut si am joc la biela, jos cu partea care intra in motor. motoru este o yamaha yzf r125 4t. cum pot regla acel joc ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 prin schimbare kit biela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Din pacate nu exista reglaje pentru asa ceva..."reglajele " presupun inlocuirea arborelui/ambielajului dupa caz, asta daca ai facut constatarea corespunzator. Spor la "bricolat", adica la facut comanda la reprezentanta/distribuitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 se auzea o bataie in motor, l am desfacut si am joc la biela, jos cu partea care intra in motor. motoru este o yamaha yzf r125 4t. cum pot regla acel joc ? multumesc ai putea sa-l reglezi cumparandu-ti o motocicleta, nu o mizerie sinistra cu doi cai schiopi si roti de bicicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Haide bre ca mai sunt si motoristi mai mici care trebuie si ei sa inceapa pe ceva. Iar daca asta are roti de bicicla, cbr-ul ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 cbr-ul nici nu merita denumit motoreta... alta gluma proasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 schimba cuzinetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) . Editat Aprilie 29, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 schimba cuzinetii. intre ei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 ai putea sa-l reglezi cumparandu-ti o motocicleta, nu o mizerie sinistra cu doi cai schiopi si roti de bicicleta... ))) daca nu precizam ce motor am, atunci ce mai spuneai ? mare smecher esti tu ca ai motor "mare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 io ma refeream la un motor de 125, nu la cele mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate